Zijn tabletten van de ‘sweet spot’ van BYOD-beleid?

Tabletten, vanwege de grootte en draagbaarheid, zijn een populaire tool voor consumenten en zakelijke gebruikers die veel onderweg zijn. Zullen ze op een dag dominant in BYOD voor zakelijke gebruikers die een apparaat voor werk en spelen in uw bezit?

AT & T stopt fiber belegging tot netneutraliteit argument beslecht; Verizon, Amazon, Apple uitdelen voorsprong op Black Friday tech freebies; Google lokt startups naar wolk na met $ 100.000 krediet; FCC duwt rug tegen Obama over netneutraliteit; Enterprise netwerkbeveiliging neemt achterbank om de snelheid : McAfee; Samsung slaat terug tegen Nvidia met chip patent rechtszaak

Volgens de voorspellingen vrijgegeven door onderzoeksbureau Gartner op donderdag, zal tablets de ‘sweet spot’ voor bring-your-own-device (BYOD) beleid in de toekomst. Het bedrijf verwacht dat door middel van 2017, 90 procent van de organisaties zal komen voor ondersteuning van “een bepaald aspect ‘van BYOD, en in 2018, zullen er twee keer zoveel devices van werknemers op de werkplek dan-onderneming in handen tabletten.

Ondanks de bezorgdheid over de veiligheid die moet voortkomen uit devices van werknemers, verschillende besturingssystemen en het potentieel voor verouderde software of lakse persoonlijke veiligheid steeds een bedreiging voor bedrijfsnetwerken, Gartner zegt dat IT-afdelingen bijna drie keer meer gebruikers in tabletvorm BYOD-programma’s dan onderneming kan ondersteunen die eigendom tablet-programma’s.

Mobiliteit; Review: Romoss draagbare laadstation voor bedrijven die willen hun klanten tevreden, Bring Your Own Device; BYOD-gebruikers: Do not mess with iOS of Android 10 Nougat bèta’s, Cloud, we kunnen komen tot een betere, efficiëntere digitale werkplek? Hardware; Chromebooks zijn de nieuwe “het werkt gewoon” platform

Op het einde, zelfs als de beveiliging heeft de potentie om te lijden, de kwestie van de BYOD komt neer op kostenbesparingen voor bedrijven.

Wat zijn enkele van de beste, gratis zakelijke apps voor de iPhone in de aanbieding?

Federica Troni, research director bij Gartner zei

IT-managers kunnen een half miljoen dollar uitgeven om te kopen en te ondersteunen 1000-onderneming in handen tabletten, terwijl ze kunnen ondersteunen 2745-gebruiker die eigendom zijn tablets met hetzelfde budget. Zonder een stipendium, directe kosten van de gebruiker eigendom tabletten zijn 64 procent lager. Wanneer organisaties hebben een aantal gebruikers die een tablet als een apparaat van gemak wilt, het aanbieden van een BYOD-optie is het beste alternatief om de kosten te beperken en te verbreden toegang.

Ter vergelijking:-onderneming in handen smartphones kost bedrijven ongeveer hetzelfde als in BYOD terugbetaling, en “alleen besparingen opleveren wanneer de organisatie in staat is gedeeltelijk te betalen, of niet vergoeden of subsidiëren voor spraak- en data-abonnementen,” die niet kunnen altijd aan werknemers die sterk afhankelijk zijn van mobiele communicatie aanvaardbaar zijn.

Organisaties die BYOD-beleid zijn waarschijnlijk om hun investeringen in infrastructuur stijging te zien, volgens het onderzoeksbureau. Een recent onderzoek van Gartner blijkt dat mobiele device management, algemene uitbreiding van de infrastructuur en het delen van bestanden en sync waren de drie belangrijkste technologieën die investeringen ter ondersteuning van BYOD reed. Bovendien kan BYOD programma’s van de katalysator voor een intensiever gebruik van de technologie op andere gebieden, zoals desktop virtualisatie geworden.

Echter, tot oprichting van de juiste ondersteunende structuur voor BYOD blijft een uitdaging voor sommige bedrijven.

Organisaties zodat gebruikers hun eigen apparaten mee te werken zal hebben om de grenzen te herdefiniëren van IT is de verantwoordelijkheid voor end-point apparaten ondersteunen, “het bedrijf staten.” Gebruikers hebben ook de verantwoordelijkheid voor de behandeling van een groter aantal ondersteunende kwesties in verband met te aanvaarden hun eigen apparaat.

Troni toegevoegd

Een evenwichtige mix van bedrijven die eigendom zijn en door de gebruiker eigendom apparaten met verschillende niveaus van stipendia zullen de meest effectieve manier om te kapitaliseren de voordelen van BYOD programma’s, zowel in termen van kostenbesparing en qua niveau van de toegang tot mobiele technologie.

Lees verder: In de onderneming

Review: Romoss draagbare laadstation voor bedrijven die willen hun klanten tevreden

BYOD-gebruikers: Do not mess with iOS of Android 10 Nougat bèta’s

Kunnen we komen tot een betere, efficiëntere digitale werkplek?

Chromebooks zijn de nieuwe “het werkt gewoon” platform