Cisco’s Q3, vooruitzichten beter dan verwacht

derde kwartaal van Cisco’s was beter dan verwacht en het bedrijf de vooruitzichten weggenomen angsten.

De networking gigant gemeld fiscale derde kwartaal de winst van $ 2300000000, of 46 dollarcent per aandeel, op een omzet van $ 12000000000, een daling van $ 12100000000 een jaar geleden. Exclusief afgestoten video zakelijke omzet van het bedrijf steeg met 3 procent. Non-GAAP bedroeg de winst 57 dollarcent per aandeel, twee cent boven verwachting.

Wat betreft de vooruitzichten, Cisco verwachte vierde kwartaal een omzetgroei vlak tot een stijging van 3 procent genormaliseerd zijn video zaken uit te sluiten zijn. De winst op een non-GAAP-basis naar verwachting 59 cent per aandeel tot 61 cent per aandeel.

Wall Street was op zoek naar omzet in het vierde kwartaal tot 3 procent of zo verliefd op non-GAAP winst van 58 dollarcent per aandeel.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

Over het algemeen, CEO Chuck Robbins zei dat het bedrijf erin geslaagd het kwartaal goed “ondanks de uitdagende omgeving.” Hij voegde eraan toe dat het bedrijf is de overgang naar meer informatie over software en abonnementen zijn.

Het bedrijf voltooide 5 overnames in het kwartaal met inbegrip van Jasper Technologies.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’