Apple stapt makkelijk in EFF Holiday Wish List

Met haar rol als de belangrijkste speler in mobile computing en maker van multiplatform software, Apple zag waarschijnlijk zeer plaatsen in de Electronic Frontier Foundations vakantie “verlanglijstje”, of met andere woorden: hitlijst. Maar Apple bevond zich slechts op één punt genoemd.

Apple werd genoemd, samen met andere fabrikanten van mobiele telefoons en tablet-apparaten op root-toegang.

Apple, Amazon, HTC en andere fabrikanten van mobiele computers moeten klanten een officieel gedocumenteerde manier om root-toegang op elk apparaat ze verkopen te krijgen.

Voor Apple is dit allemaal over de gevangenis breken van iPhones, die in strijd is met gesloten omgeving model van Apple. Er zijn zorgen aan beide kanten van de kwestie rond veiligheid: Apple zegt dat het gesloten model maakt zijn software betrouwbaarder en het mobiele platform veiliger, jailbreakers zorgen voor een vector voor iOS malware, ook, aangezien Apple het beleid en de software-updates kunnen verknallen een software gebruiker, kunnen eigenaren terughoudend om software-updates te installeren groeien, waardoor hun iOS-apparaten “security profiel verlagen.

Apple was niet bij naam genoemd in een vraag over beveiliging van de browser.

Browser-leveranciers moeten verbeteren private browsing modi om veiligheidsproblemen geïdentificeerd door onderzoekers vast te stellen, en bieden ook een handige manier om Tor te gebruiken in private browsing modi.

Het is een interessante lijst. Kijk eens.

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen