Apple beroep verworpen voor ‘App Store’ handelsmerk

De Australische Federale Hof heeft het beroep afgewezen door Apple tegen de Australische griffier van merken die hij bezit over de term “App Store”.

Het arrest, geleverd in Sydney op woensdag door justitie Yates, verklaarde dat de term ” App Store ‘moeten worden genomen als zijnde niet kunnen onderscheiden van de aangeduide diensten zoals Apple’s diensten “, en dat daarom zijn handelsmerk aanvraag moet worden afgewezen.

Apple nam eerst de griffier voor de rechter maart 2013, na de “App Store” handelsmerk van de initiĆ«le aanvaardingsperiode die in juli 2008 werd ingetrokken voordat de werkelijke registratie zou kunnen optreden. De beslissing van het Merkenbureau op het moment aangegeven dat Apple’s App Store niets heeft te bieden om zich te onderscheiden van de door de app stores van soortgelijke bedrijven diensten, zoals vereist op grond van artikel 41 (5) van de Trade Marks Act.

vorig jaar het ontvangen van een hoorzitting datum in september, met de proef zal plaatsvinden in het Federale Hof in Sydney te nemen van 18 november 2013, Apple in beroep tegen de beslissing.

In november 2013, justitie Yates; gehoord bewijsmateriaal van taalkundigen, over de semantiek van de term “app store”, en of het noodzakelijk zich beroept Apple of Apple-producten.

Apple stelde in december 2013 dat in 2008, toen Apple begon met behulp van de App Store in combinatie met de lancering van de iPhone, de term “app”; veranderd bijbehorende geworden, met de producten die Apple bood.

Justitie Yates, voorbehouden arrest op 5 december vorig jaar, alvorens een definitieve uitspraak op 3 december 2014.

In 2011 in de Verenigde Staten, Apple lanceerde een soortgelijke rechtszaak tegen Amazon over zijn gebruik van de term “app store”, zoals Amazon gebruikt de term “Appstore” om zijn diensten te verkopen. Echter, Apple, liet de rechtszaak, in juli 2013.

iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

“Met meer dan 900.000 apps en 50 miljard downloads, klanten weten waar ze hun favoriete apps kunnen kopen,” Apple zei op het moment.

We zien niet langer een noodzaak om onze zaak tegen Amazon voort te zetten.

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen