Acer debuteert twee Chromebooks voor scholen

Acer is vastbesloten om de Chromebook en heeft twee nieuwe modellen ontworpen voor scholen onthuld. Beide zijn ontworpen om op te staan ​​om de ontberingen van gebruik door studenten. Een daarvan is een 11,6-inch zeer draagbaar model en de andere een groot 15,6-inch Chromebook. Acer C740 Chromebook; (Acer)

De Acer C740 Chromebook is ontworpen voor het onderwijs programma’s die studenten in staat stellen hun Chromebooks huis te nemen. Het is klein en licht om heen en weer tussen school en thuis passen in een rugzak voor het reizen.

Beide Chromebooks kunnen 60kg van geweld te weerstaan ​​en hebben scharnieren voor goede duurzaamheid versterkt in het ruige schoollokaal milieu. Acer C910 Chromebook; (Acer)

De Acer C910 Chromebook heeft een groot 15,6-inch scherm dat verkrijgbaar met een hoge-resolutie-optie (1920 x 1080), of de meer budget-vriendelijk standaard laptop resolutie van 1366 x 768. Elk van de displays op deze en de C740 is hebben anti-glare eigenschappen.

Zijn Chromebooks de toekomst van de klas? Google zegt dat het menens is met de onderwijsmarkt en nu Lenovo heeft de hardware aan te passen.

De C740 is verkrijgbaar met 2 GB of 4 GB systeemgeheugen, terwijl de C910 heeft slechts een 4GB configuratie. De C910 gekocht kan worden met ofwel 16 GB of 32 GB intern geheugen, terwijl de C740 heeft 16GB.

De nieuwe Chromebooks zal beschikbaar zijn in de VS in februari. De C740 begint bij $ 259,99 en de C910 op $ 299,99.

Meer Chromebook dekking

Top vier Chromebooks van grootte van het scherm; Chromebooks: Debunking de misvattingen; Review: Acer Chromebook 13 het veranderen van het spel met de Nvidia Tegra; Zes maanden met de Acer C720 Chromebook: Nog steeds goed voor $ 199; Chromebooks: Going offline te concurreren

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar