Raak mijn troep ‘toont tech grenzen

We hebben een limiet in het aanvaardbare gebruik van technologie om ons veilig te maken bereikt.

Zoals Unisys meldt dat Kiwi’s en Australiërs zijn blij gezicht, iris en de herkenning van vingerafdrukken gebruiken, in Amerika een zware storm heeft ontwikkeld, een storm die een duidelijke boodschap brengt aan onze eigen regeringen.

“Raak mijn troep niet!” is uitgegroeid tot de strijdkreet van beledigd passagiers, die zich verontwaardigd over de ongevoelige betasten van de luchthaven van de Amerikaanse veiligheid personeel, samen met het gebruik van scanners waarvan de foto’s laten weinig aan de verbeelding over.

Je zou een scène in de klassieke Schwarzeneggar film Total Recall herinneren waar Arnie en anderen, plus een hond, ging door een biometrische scanner en je gewoon hun skeletten zag.

Nou, laat staan ​​van de 2080, de huidige technische realiteit lijkt verder gevorderd dan 1990 science fiction.

werkelijke apparaten van vandaag kan de grootte van iemands naughty bits onthullen, samen met de details van elke plastische chirurgie.

Geen wonder dat de passagiers zijn boos op scanners onthullende dergelijke flagrante en gênant naaktheid.

Amerikaanse luchthavens zijn zo duidelijk over de streep tussen fatsoen en schending van de privacy.

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond

Wij zullen graag accepteren scans van onze irissen; Wij accepteren gezichtsherkenning. Biometrische vingerafdrukken is ook prima. Dergelijke systemen zijn in gebruik voor enige tijd of dreigend; Ze zijn een handige en aanvaardbare manier om je identiteit te verifiëren.

Natuurlijk, de body scanners zijn er om de veiligheid te bieden in een tijdperk van terreur.

Toen we gekaapte vliegtuigen hebben gehad crashen in torens, onderduikers bommen in hun schoenen of onderbroek, dan natuurlijk, we moeten zien wat we kunnen doen om verdere wreedheden te voorkomen.

Nou, El Al, een Israëlische luchtvaartmaatschappij, is het hebben van succes met een andere methode. In plaats van strip-search passagiers, het beveiligingspersoneel quiz passagiers (die oud-strijders bevatten) en hun gedrag te analyseren. Tot op heden lijkt dit te hebben gewerkt, zonder El Al vliegtuig naar verluidt gekaapt. Met andere woorden, gebruiken ze meer menselijke intelligentie en intuïtie, in plaats van invasieve technologie tegen elke klant.

Als een Amerikaanse congreslid kondigt een wetsvoorstel naar de ‘waardigheid’ van vliegtuigpassagiers te behouden, lijkt er een duidelijke boodschap hier voor onze eigen regeringen, dat er een grens is aan wat het publiek zal accepteren als het gaat om technologische veiligheid.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond