klantnamen, telefoonnummers gelekt in HP v. Oracle

Het is een lukrake week voor de beveiliging van de persoonsgegevens met grote lekken op LinkedIn en nu Last.fm.

U kunt een aantal nu waarschijnlijk ontevreden-Oracle-klanten toe te voegen aan de lijst dankzij een aantal juridische documenten die in juridische strijd van de hardware reus tegen Hewlett-Packard gaande op dit moment hebben geknald.

Zoals gemeld door Wired, Oracle ontving “honderden klachten” van klanten na de Redwood Shores, Californië gevestigde bedrijf kondigde het zou stopzetten van steun voor de Itanium-processor, waardoor veel van de HP databases nogal nutteloos. In een notendop, dat is wat begon dit hele proces in de eerste plaats afgelopen juni.

Maar nu, kan die klanten hun onderzoek om de enkele reden dat hun contactgegevens, zoals namen, e-mailadressen en telefoonnummers, wordt opgenomen in HP’s repertoire van bewijsmateriaal betreuren. Zo kunnen ze allemaal online gevonden en voor het publiek beschikbaar.

Oracle voegt zich bij publieke cloud partij na zes jaar in ontwikkeling; Oracle Platinum Services is gericht op IT herdefiniëren ondersteuning; Oracle Cloud vs Amazon Web Services: Zal ​​zekerheid het verschil, achter de krantenkoppen:?. De binnenkant scoop over Oracle tegen Google (video) ; Oracle om social media analytics bedrijf Collective Intellect kopen

Vermoedelijk, zijn veel van deze verzoeken waarschijnlijk afkomstig uit het bedrijfsleven bronnen en klanten, waardoor ze waarschijnlijk niet beschikken over een veel prive-adressen en persoonlijke mobiele telefoonnummers. Dus misschien men zou kunnen stellen een heleboel van deze informatie al beschikbaar is voor het publiek, maar nu kun je gewoon af te leiden wie is (of was) een klant van Oracle gebruik van een HP-server draait op Itanium.

Toch, niemand houdt van het wanneer hun contactgegevens toch is uitgelekt, dus er zijn gebonden aan een aantal ontevreden klanten op dit moment.

De zaak wordt momenteel geprobeerd in het Superior Court van de staat Californië in Santa Clara.

Oracle koopt logfire voor cloud-based warehouse management

Eyeing Oracle OpenWorld: What’s in store

Big Data Analytics; Oracle verwerft logfire voor cloud-based warehouse management, Enterprise Software; Eyeing Oracle OpenWorld: What’s in store, Enterprise Software, Oracle’s Database 12c R2: Boom, mislukking, of meh upgrade cyclus vooruit; Cloud; Werkdag grijpt mid? -markt momentum, heeft als doel te winnen temidden van Oracle-NetSuite fusie

Oracle’s Database 12c R2: Boom, mislukking, of meh upgrade cyclus vooruit?

? Werkdag pakt mid-momentum in de markt, heeft als doel te winnen temidden van Oracle-NetSuite fusie