Box, Cisco, AirWatch, Werkdag, Xamarin lancering enterprise app normen groep

Box, Cisco, VMware’s AirWatch, Werkdag en Xamarin hebben een enterprise applicatie groep die streeft naar een standaard te bouwen om mobiele apps te zetten gevormd.

gids Executive om de toekomst van enterprise apps

Het automatiseren van de eerste keer instellen; Secure app connectiviteit via bedrijfsnetwerken; Single sign-on, toegang tot native apps alleen op beveiligde apparaten met toegangscontrole, beveiligingsbeleid en remote data wiping.

De ruw idee, schetste op het Mobile World Congress in Barcelona, ​​draait om het vervangen van software development kits gebonden aan individuele enterprise mobility management leveranciers met een gemeenschappelijke norm.

Enterprise-software is in ontwikkeling om nieuwe business-modellen tegemoet te komen, de ondersteuning van een meer mobiele werknemers, en te profiteren van innovatieve technologieën. Dit e-boek bespreekt de belangrijkste trends, strategieën en oplossingen.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

Een groep genaamd ACE (App configuratie voor Enterprise) zal de normen voor te stellen en proberen om enterprise mobility leveranciers om login-processoren en automatisch in te stellen e-mail en rekening configuratie automatiseren.

ACE’s normen op te nemen

Het argument van ACE is dat door het gebruik van een standaard raamwerk en tappen application programming interfaces van Android en Apple’s iOS, dat de mobiliteit management tools zal het makkelijker te integreren zijn. Ontwikkelaars in staat zal zijn om tijd en kosten te besparen wanneer ze enterprise apps te ontwikkelen. Eindgebruikers zullen een naadloze ervaring te hebben.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal