Amazon CEO Bezos: AWS een voorbeeld van een ‘intern gedreven motivatie’

Amazon CEO Jeff Bezos verdedigde de investeringen van het bedrijf in ventures zoals Amazon Web Services en aangeprezen een “trusted advisor” dienst in beta, dat bedrijven geld bespaart.

In zijn jaarlijkse brief aandeelhouder (PDF), Bezos raakte een bekend thema: Klanten komen eerst en Amazon is niet van plan te zweten aandelenkoers schommels. Bezos geïllustreerd ook de reden waarom AWS zo storend kan zijn. Zoals eerder opgemerkt, heeft Bezos niet de winstmarges zijn enterprise cloud rivalen doen beschermen.

Bezos zei

Als we op ons best, wij niet wachten op druk van buitenaf. We zijn intern gedreven om onze diensten te verbeteren, het toevoegen van voordelen en functies, voordat we moeten. We lagere prijzen en een toename van waarde voor klanten voordat we moeten. We bedenken voordat we moeten. Deze investeringen worden gemotiveerd door klantgerichtheid in plaats van reactie op de concurrentie.

En hier is hoe AWS, die Bezos zei: “een heel duidelijk voorbeeld van intern gedreven motivatie,” valt in die vergelijking

In 2012, AWS aangekondigd 159 nieuwe functies en diensten. We hebben AWS prijzen 27 keer verlaagd sinds de lancering 7 jaar geleden, voegde enterprise service support verbeteringen en creëerde innovatieve hulpmiddelen om klanten te helpen efficiënter te werken. AWS Trusted Advisor controleert configuraties klant, vergelijkt ze met bekende best practices, en dan waarschuwt klanten wanneer de mogelijkheid bestaat om de prestaties te verbeteren, de beveiliging te verbeteren, of geld te besparen. Ja, we zijn actief vertellen klanten ze betalen ons meer dan ze nodig hebben. In de laatste 90 dagen, hebben klanten miljoenen dollars bespaard door Trusted Advisor, en de service is alleen aan de slag.

Hier is een blik op de Trusted Advisor dashboard

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; Amazon, Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen; smartphones; Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen

Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle