Verbazend Stats van Apple Q3 Inkomens bewijzen nog maar eens we in een post-pc-tijdperk

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

Apple’s aandelenkoers kon stuiteren rond ergens tussen de $ 300 en $ 1.000 in de komende paar weken. Ik heb echt geen idee. Wat ik ben er zeker van, is echter dat Apple’s Q3 winst resultaten kondigde woensdag tonen Cupertino weer laaiend het parcours in het mobiele tijdperk.

Hier is de statistieken die speciaal blies me weg

1) Apple verscheept 46,9 miljoen iPhones en iPads, tegenover 4 miljoen Macs. Dat is bijna 12x meer mobiele apparaten dan pc’s.

2) Als we optellen tablets als volwaardige computers, een groeiend aantal analisten aan het doen zijn, dan Apple verscheept 15,8 miljoen computers in de langzame kwartaal post-Kerstmis. Dat zou het voor op de wereldwijde pc-markt leider, HP zet. Hewlett-Packard verscheept ongeveer 15,3 miljoen pc’s in de kalender Q1, volgens Gartner Inc. Op de kracht van Macs alleen, Apple nog steeds gerangschikt 3e in de Verenigde Staten, aldus Gartner.

3) Apple had $ 110.000.000.000 in contanten op 31 maart. Dat is genoeg om de 5 grootste pc-makers regelrechte kopen, en hebben nog steeds 13000000000 $ overgebleven.

(En vergeet niet, voor de meeste van deze bedrijven, pc’s zijn nog steeds slechts een fractie van hun totale bedrijf HP is waarschijnlijk het meest extreme geval -.. PCs brengen slechts in ongeveer een kwart van de totale omzet)

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

4) Apple heeft 67 miljoen iPads verkocht in de afgelopen 2 jaar. Het duurde Apple 24 jaar te verkopen dat veel Macs. Met andere woorden, nam Apple 12x de tijd om zoveel computers verkopen net als tabletten.

5) We kunnen ook schatten hoeveel iPhones en iPod Touches dat Apple helemaal in hun bijna 5-jarige geschiedenis heeft verkocht. Dat is gebaseerd op 4 dingen

– Een Apple juridische indienen vanaf maart 2011, toen het bleek het was 19 miljoen iPads, 108 miljoen iPhones en 60 miljoen iPod Touches verkocht

– Apple’s overbrenging storingen in de laatste 4/4

verklaring CEO Tim Cook’s dinsdag dat Apple nu moest 365 miljoen iOS mobiele apparaten in gebruik zijn –

– Verklaring CFO Peter Oppenheimer dat iPod Touches “verder” te maken iets meer dan de helft van alle iPod-verkoop. Ik ga ervan uit dat ze bestaan ​​uit ongeveer 56%.

Op basis van dat, bereken ik dat Apple moet verkocht bijna 81 miljoen iPod Touches en 218 miljoen iPhones datum. Zie hieronder mijn tafel (rechts-klik om te bekijken en op te slaan)

En hier ben ik probeer mijn best Asymco imitatie doen

En tenslotte…

6) Apple heeft nu 600.000 apps in de App Store (200.000 specifiek voor de iPad). Dat is 4,5x groter is dan het aantal pc-software titels (128.959) in Amazon.com’s software-gedeelte, waarin Windows, Mac en Linux bevat.

————-

Reclame voor mijn Pals: Mijn ex-IDG collega Ian Lamont’s nieuwe startup, Invantory, heeft een gratis iPhone / iPad app met dezelfde naam voor het browsen Craigslist advertenties vrijgegeven.

Nu, als je slimmer dan ik, weet je dat er al meerdere goede Craigslist browsing apps op de markt.

haak Invantory’s? Het nemen van een richtsnoer van foto-centric apps zoals Flipboard en websites zoals Pinterest, Invantory verandert Craigslist zoekopdrachten uit een tekst-centric ervaring om gladde, aangename een verwant is aan het bladeren door een favoriet catalogus. Zie de onderstaande screenshot.

Download het in de App Store hier en waarderen het ook.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal