Caption contest: supercomputer Kim Carr’s

Gisteren bij de Australian National University, minister van Industrie Kim Carr gelanceerd wat was aangekondigd als Australië’s meest krachtige computer.

Big Data Analytics; Oracle verwerft logfire voor cloud-based warehouse management, Enterprise Software; Eyeing Oracle OpenWorld: What’s in store, Enterprise Software, Oracle’s Database 12c R2: Boom, mislukking, of meh upgrade cyclus vooruit; Cloud; Werkdag grijpt mid? -markt momentum, heeft als doel te winnen temidden van Oracle-NetSuite fusie

(Credit: ANU)

Maar wat er precies aan de hand was hier tussen Carr en ANU research professor Brian Schmidt? Een nieuwe martial arts bewegen? Uitleg van een ster gaande supernova?

Met dank aan onze vrienden bij Microsoft, is het website.com.au geeft u de kans om een ​​Microsoft BlueTrack draadloze muis te winnen, en een Windows 7 lancering T-shirt. De magie van Philip Pullman, die we toevallig hebben zitten rond het kantoor: de booby prijs zal een dvd-documentaire getiteld Beyond the Golden Compass zijn.

Om te winnen, post uw bijschrift in de talkback onderaan dit artikel.

Je kunt wel zo anoniem als u dat wilt, maar zorg ervoor dat uw juiste adres in de e-gebied bevatten, zodat we kunnen laten weten dat je hebt gewonnen! De de website.com.au redactie zal kiezen, de beste inzending na een week van, discussie en de winnaar bekend op de ochtend van woensdag 25 november. Algemene voorwaarden zijn hier te vinden.

Voorwaarden

1. Instructies over hoe om te gaan en hoe om prijzen te vormen claimen, een deel van deze voorwaarden.

2. De toegang is alleen toegankelijk voor inwoners van Australië. Medewerkers van de, Promotor, haar gelieerde ondernemingen en instanties in verband met de, promotie (en hun directe familie) komen niet in aanmerking.

3. Promoter is Pty Ltd (ABN 41 092 094 525) of, Level 12, 50 Goulburn Street, Sydney, NSW, 2000 Australië.

4. Mededinging begint 17 november 2009 en sluit AEDST 23:59 24 november 2009.

5. Aan de lezers van het website.com.au competitie moet; een bijschrift te leggen aan de bijgeleverde foto.

6. De jurering vindt plaats op het kantoor van de promotor, Level; 12, 50 Goulburn Street, Sydney, NSW, 2000 Australië. Van AEDST; 09:00 25 november 2009.

7. De winnaar zal per telefoon of e-mail worden meegedeeld op 25 november 2009; en gepubliceerd op de website.com.au op 25 november 2009.

8. De auteur van het meest inzichtelijke reactie, zoals beoordeeld door de; redactie van, wordt de winnaar geacht. Dit; concurrentie is een behendigheidsspel. De grote prijs winnaar ontvangt een Microsoft BlueTrack-muis en een T-shirt van Windows 7 te ontvangen. Er is een extra apart prijs van een Philip Pullman documentaire op DVD. beslissing promotor; met betrekking tot elk aspect van deze promotie is definitief en bindend en hierover kan niet worden ingevoerd.

10. De winnaar zal onmiddellijk worden gemeld via de contactgegevens, gegevens op het inschrijfformulier. reactie van de winnaar binnen zeven dagen na de kennisgeving van de promotor;; Indien de organisator geen ontvangt houdt zich het recht voor om opnieuw tekenen van de prijs uit te voeren bij het origineel; aangewezen voor de competitie en een nieuwe winnaar zullen worden opgesteld en meegedeeld. Als de geselecteerde winnaar is onder de leeftijd van 18, de, zal prijs worden uitgereikt aan hun ouder of voogd.

11. Toetreding tot deze promotie moet een erkenning worden beschouwd, en de aanvaarding van deze voorwaarden. Promotor aanvaardt geen; verantwoordelijkheid voor onleesbare, beschadigde, te laat of verkeerd geadresseerde; inzendingen / claims voor welke reden dan ook. Het bewijs van verzending zal niet, vormen een bewijs van aflevering. beslissing promotor in verband met, enig aspect van deze actie is definitief en bindend en er geen; correspondentie zal worden aangegaan.

12. Promotor behoudt zich het recht voor om de geldigheid van de beweringen te verifiëren, en items en diskwalificeren een deelnemer voor het knoeien met de binnenkomst, werkwijze, of voor het indienen van een claim of vermelding dat niet in; overeenstemming met deze voorwaarden.

13. Promotor is niet aansprakelijk voor, en neemt geen; verantwoordelijkheid met betrekking tot enig verlies of schade, geleden (inclusief maar niet beperkt tot, indirecte of gevolgschade, verlies), of voor persoonlijk letsel dat, als gevolg van de ; het nemen van een prijs, met uitzondering van enige aansprakelijkheid die niet kan worden uitgesloten door de wet.

14. In het geval van oorlog, terrorisme, noodtoestand of, ramp, de promotor behoudt zich het recht voor (behoudens schriftelijke; aanwijzingen van de SA Loterij Department, Revenue SA) te annuleren, te beëindigen, te wijzigen of op te schorten de bevordering, onder voorbehoud op een schriftelijke, aanwijzingen of voorwaarden van een andere relevante staat of; gezag.

15. Op verzoek van de invoer / claim persoonlijke informatie niet is; voorzien, zal de deelnemer niet in aanmerking voor deelname aan het; promotie. Door het invoeren van de promotie, tenzij anders geadviseerd; elke deelnemer akkoord met de informatie op het etiket wezen informatie; in een database ingevoerd en gaat ermee akkoord dat de organisator dit kan gebruiken, informatie, of onthullen aan andere organisaties die het kan gebruiken, in alle media voor toekomstige promotie, marketing en publiciteit; doeleinden, zonder enige verdere verwijzing, betaling of andere, vergoeding aan de deelnemer. De persoonlijke informatie van nieuwkomers mag worden, verstrekt aan staat en Territory loterij afdelingen en winnaars, namen gepubliceerd, zoals vereist krachtens de relevante loterij wetgeving. Alle inzendingen worden eigendom van de Promotor. Alle persoonlijke gegevens, van de deelnemers worden opgeslagen bij de organisator het hoofdkantoor. Een verzoek tot, toegang, te actualiseren of te corrigeren alle informatie moeten worden gericht aan het; Promotor op zijn adres in 3 hierboven. Een kopie van de persoonlijke levenssfeer van de Promotor; beleid met betrekking tot de behandeling van persoonlijke informatie, verzameld, kunnen worden geraadpleegd op: www.cbsinteractive.com.au.

16. Let op: uw gegevens worden niet aan derden worden verstrekt; partijen, en zal worden gebruikt in overeenstemming met ons privacybeleid. Wij, u regelmatig op de hoogte van belangrijke nieuwe www. , Functies en nieuws. U kunt zich afmelden van het ontvangen van deze site; aankondigingen op elk gewenst moment.

verantwoordelijkheid van de leverancier leveranciers van de prijs; 17. Verzekering en garantie voor de producten zal het zijn. Garantie; informatie voor elk van de componenten van de prijs zal worden verstrekt, met de prijs. De promotor van deze wedstrijd is CBS; Interactive.

Oracle koopt logfire voor cloud-based warehouse management

Eyeing Oracle OpenWorld: What’s in store

Oracle’s Database 12c R2: Boom, mislukking, of meh upgrade cyclus vooruit?

? Werkdag pakt mid-momentum in de markt, heeft als doel te winnen temidden van Oracle-NetSuite fusie