Box beefs up gezondheidszorg strategie met nieuwe adviseurs, CareCloud deal

Het raken van de grond lopen deze week, Box is speedramp haar middelen op een aantal fronten – met name met betrekking tot de gezondheidszorg user base.

Meer nieuws over Box

Box, Salesforce versterken relatie met doos embedden kader; doos nestelt zich met 10 nieuwe partners, waaronder Oracle, NetSuite, Box is bedoeld om neer te halen de laatste barrière voor cloud-adoptie: veiligheid; Box sjacheraars Europese klanten en groei; Box heeft geen tijd te verspillen met nieuwe app voor Windows 8; Box draait insluiten, OneCloud voor educatief gebruik van K-12 scholen, universiteiten; Box CEO onthult IPO plannen voor 2014; Box stelt $ 125M in de financiering van de groei van ondernemingen; Box samen weven oude, nieuwe allianties aan wereldwijde partner op te bouwen netwerk; Box kopen HTML5 document inbedding dienst Crocodoc

Ten eerste hebben de voormalig CEO van Aneesh Chopra, eerste CTO van de Verenigde Staten, en Glen Tullman, voormalig CEO van elektronische oplossingen zorgverlener Allscripts, als speciale adviseurs ondertekend om specifiek te begeleiden voortdurend evoluerende gezondheidszorg Box strategie.

Ten tweede Box heeft zijn platform met CareCloud, een cloud-gebaseerde elektronische medische dossiers systeem geïntegreerd, waardoor professionals in de gezondheidszorg te kunnen patiëntendossiers overdragen via Box, waardoor patiënten om ook hen te downloaden en / of overbrengen naar andere artsen.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Box is langzaam op maat zijn cloud-gebaseerde samenwerkingsplatform voor specifieke industrieën, waardoor de bedrijfsstrategie meer acute – en hopelijk meer aantrekkelijk voor investeerders in zowel Silicon Valley en op Wall Street.

De Los Altos, Californië gevestigde bedrijf maakte vooruitgang te beginnen in het begin van 2013, door zich gecertificeerd als HIPAA-compliant, wat betekent dat artsen, gezondheidswerkers, en zelfs patiënten legaal kan gebruiken Box’s cloud storage service voor het delen van gevoelige gegevens, zoals de patiënt charts, voor diagnoses, onderzoek, en nog veel meer.

Box is sindsdien, verhuisd naar het aanpakken van de juridische sector, met plannen voor de entertainment business volgende, op basis van opmerkingen van CEO en mede-oprichter Aaron Levie tijdens een panel op SXSW 2014 in Austin vorige week.

Maandag het nieuws volgt ook verslagen vorige week dat ander punt in de richting van een op handen zijnde beursgang voor de Los Altos, Californië gevestigde bedrijf.

Bloomberg meldde dat Box is op het punt om een ​​IPO-bestand in de “komende weken.” Verder, onder verwijzing naar anonieme bronnen, de nieuwsdienst zei dat Box is van plan om de omzet te verdubbelen dit jaar tot meer dan $ 200 miljoen, met Morgan Stanley, Credit Suisse, JPMorgan Chase en het werken van de IPO.

Zonder twijfel, Box is een van de top bedrijven, aan de tech IPO watch list, dit jaar is dat het gestaag groeiende haar diensten en klantenbestand sinds de lancering in 2005.

[Voor de volledige oorsprong verhaal achter Box, ga dan naar de website zustersite elaptopcomputer.com voor het complete verhaal over hoe Levie en zijn jeugdvrienden richtte het software bedrijf en blijven om het harmonieus draaien aan deze dag.]

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen