Bendigo en Adelaide Bank investeert in technologie voor Base II-project

Bendigo en Adelaide Bank zei dat de investeringen in technologie bleef het te maken als onderdeel van haar Base II Uitgebreid Accreditatie project goed vorderde tijdens de zes maanden eindigend op 31 december 2015.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; quantum computing kan hebben gescoord in Australisch onderzoek subsidieronde

Volgens de bank, het maakte verbeteringen aan data, de besluitvorming verwerking en risico en rendement metingen, wat resulteerde in een verbetering van de klantenservice.

The Base II-project is een beweging die werd gelanceerd door de bank aan de manier waarop het identificeert en beheert de risico’s en diensten voor klanten door verbeterde bancaire systemen, het bedrijfsleven en risk management processen en praktijken te verbeteren, en de exploitatie van een meer kapitaal efficiënte bedrijfsvoering.

Veiligheid; Het Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank shuffle tech executive dek, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld; Big Data Analytics;? NAB, Westpac-backed Australian startup lanceert Open Data Marketplace

Aan het einde van 1H16, rapporteerde het bedrijf totale afschrijving van AU $ 64.500.000 in de geactiveerde kosten van de sokkel II-project.

De resultaten komen als de bank opgenomen na belastingen statutaire winst van AU $ 208.700.000 voor de periode van zes maanden.

Ondertussen, de totale bedrijfslasten kwam uit op AU $ 445.900.000. Van de totale operationele kosten, informatietechnologie kosten goed voor AU $ 35.800.000, een 5,8 procent daling van de vorige overeenkomstige periode vorig jaar, toen AU $ 38.000.000 werd besteed. De afschrijving van immateriële vaste activa software, aan de andere kant, steeg met 8,7 procent ten opzichte van AU $ 6,9 periode van het vorige overeenkomstige periode vorig jaar tot AU $ 7,5 miljoen.

Bendigo en Adelaide Bank managing director Michael Hirst zei dat de bank is gericht op het leveren van een uitstekende klantenservice ervaring met het gebruik van nieuwe technologie.

“Onze technologische innovaties zijn market-leading in functionaliteit en customer experience. Onze prijswinnende miBanker app ondersteunt onze business banking klanten over vele aspecten van hun zaken met advies en informatie, en onze miVoice app ziet ons samen te werken met klanten over nieuwe initiatieven,” hij zei.

Wij zijn van mening dat een partnering mentaliteit zal ons toelaten in de voorhoede van de overwegingen van de klant te blijven. Dit is een duidelijke strategische doelstelling dat onze bank lang gekoesterde overtuiging dat ons succes zal komen van zich te concentreren op het succes van alle belanghebbenden bij ons bedrijf sluit.

Tijdens het boekjaar 2014, in totaal was het de op een na grootste kostenpost voor de bank, met een totaal van AU $ 70.000.000 uitgegeven, een deel van dat was op onderhoud van de software en de kosten die gepaard gaan met de implementatie van de nieuwe website van de bank.

Bendigo Bank was een van de weinige van de Australische financiële instellingen die aangekondigd dat ze zouden kunnen samenwerken met Google om Android te betalen aan kaarthouders dit jaar te brengen.

Android Pay kunnen klanten van de deelnemende financiële instellingen hun smartphone draait op Android 4.4 of hoger te betalen aan de kassa door simpelweg hun telefoon ontsluiten en vast te houden aan een terminal die contactloze betalingen accepteert. De transactie werkt met behulp van Near Field Communication-technologie.

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

? NAB, Westpac-backed Australian startup lanceert Open Data Marketplace