Acer trio van de nieuwe tabletten bevat $ 149,99 Windows 8.1 8-inch tablet

Microsoft beloofde ons; goedkopere Windows tablets, om beter te vechten Android op de lage kant, en zoals de IFA beurs in Berlijn wordt geopend, dat is zeker wat we krijgen. Reeds; Toshiba heeft onthuld een 7-inch Windows 8.1 lei voor slechts $ 119, en nu Acer heeft drie nieuwe tabletten die een vergelijkbare goedkope Windows aanbieden zijn onder andere uitgerold.

haar Iconia W3 voorganger;; van vorig jaar met de Iconia Tab 8 W, heeft Acer een 8-inch Windows-tablet die is drastisch goedkoper is dan gemaakt. Terwijl de W3’s startende prijs was $ 379,99, de Tab 8 W controles van slechts $ 149,99. Dit verschil, in een notendop, laat zien hoe Microsoft zijn OEM-Windows 8.1-tablet strategie is verschoven van de concurrentie met Apple’s iPads aan het aanvallen goedkopere Android-tablets. (Natuurlijk, met de hare; Surface tablet 3, Microsoft wordt geleid in de tegengestelde richting, met een premium prijs, omdat het stelt dat de Surface is,. Meer een laptop vervanging)

Zoals verwacht voor een budget tablet, is de Tab 8 W niet over premium specs, maar wel met een Intel Atom Z3735G quad-core Bay Trail processor, 1 GB RAM en een 1,280×800 display. U krijgt ook een gratis jaar lang toegang tot Microsoft Office 365 Personal, maar wilt u misschien de optionele Acer Crunch toetsenbord om het meeste uit Word of Excel te krijgen kopen. Verwachten dat de Tab 8 W de rekken eerder elders hit in november in Noord-Amerika en een maand.

Acer heeft niet verlaten Android als het rolt uit zijn begroting Windows tablet, zoals het ook een paar leien het gebruik van mobiele OS van Google is gestart. De Iconia Tab 10 is ontworpen voor mediaconsumptie, want het biedt een full 1080p HD 10,1-inch scherm en Dolby Digital Plus geluid. Het display is beschermd door Corning Gorilla Glass en anti-fingerprint coating. De Tab 10 draait Android 4.4 KitKat en zal worden geprijsd op $ 199 wanneer het schip ergens deze maand.

Terwijl de Tab-10 is verkrijgbaar in zwart of wit, wordt de nieuwe Iconia One 8 in een volledige regenboog van 10 kleur keuzes, alles, van geel tot paars worden gerold. The One 8 loopt ook Android 4.4 KitKat, en hoewel zijn 1,280×800 8-inch scherm niet door Gorilla Glass beschermd is, is het ook de anti-fingerprint coating op de Tab 10 sporten en deelt dezelfde Bay Trail processor als de Tab 8 W. vreemd genoeg heeft de One 8 niet uit alsof het Noord-Amerikaanse kusten zal raken, maar zal € 149 lopen over de vijver wanneer het wordt uitgebracht in oktober.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar