Kan ik gewoon negeren het terugroepen en doorgaan met mijn Galaxy Note 7?

Een paar mensen hebben mij gevraagd of ik denk dat de Samsung Galaxy Note 7 recall is overdreven en of het is gewoon iets dat meer dan zal blazen en kan worden genegeerd.

Apple lanceert iPhone 7:? Een brug apparaat voor het 10-jarig jubileum iPhone in 2017, Apple heeft tot doel Apple Watch aantrekkelijker te maken; iPhone 7 en iPhone 7 Plus: Nieuwe functies hoogtepunten; Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

In een woord, nee. Gewoon niet doen. Heeft uw leven of het leven van de mensen om je heen niet riskeren.

We zijn zo gewend aan wordt omringd door hoge accu capaciteit dat het gemakkelijk is om te denken dat ze 100 procent veilig. Het feit dat de lithium-ion batterijen hebben zo’n goede veiligheidsniveau is onderdeel van de reden waarom we zo bereid te accepteren in onze huizen en auto’s, en waarom we zijn blij om te gaan slapen met één druk opladen naast onze hoofden nachts.

Hier ziet u hoe oplaadbare batterijen te maken voor de komende jaren, Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafelen; hier is de reden waarom de koptelefoonaansluiting bijna uitgestorven in tien jaar zal zijn; Nieuwe iPads komen, zegt rapport, maar ‘revolutionaire’ nieuwe iPads won ‘ t komen tot 2018

Maar vergis je niet, een defecte lithium-ion batterij is ongelooflijk gevaarlijk, en het kan ontploffen. En als ik zeg exploderen, bedoel ik niet een klein pop langs de lijnen van een partij Popper dat maakt volwassenen springen en klein kind kreet in verrukking. Een boos accu gaat af met een echte knal, en het heeft genoeg energie om het apparaat gewikkeld rond het verbrijzelen, het creëren van een regen van glas granaatscherf.

Maar een knal en de resulterende granaatscherven is niet alles wat je zorgen te maken over, omdat de kans groot dat op hetzelfde moment bevindt u zich ook in het midden van een spray van gesmolten lithium metaal en een dikke, bijtende wolk van verstikking giftige dampen .

En dit enthousiaste chemische reactie is waarschijnlijk niet gaat gebeuren als je in de goed geventileerde buiten, uit de buurt van brandbare materialen. Oh nee, het gaat gebeuren wanneer je het minst verwacht. Misschien als het apparaat allemaal is snugged in uw zak, of wanneer het op te laden in de auto en je kunt tegenkomen langs de snelweg. Of terwijl je hebt het vastgebonden aan je gezicht als onderdeel van de VR Gear bril, zodat je een Michael Bay film kan kijken.

Of wanneer het recht er naast je hoofd op je nachtkastje, terwijl je droomt van al het plezier dat je gaat te hebben wanneer je eindelijk dat Nougat-update.

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Nu factor in dat Samsung ten minste 35 gevallen waarin defecte batterijen kunnen hebben veroorzaakt explosies heeft geïdentificeerd, en je kunt zien waarom dit is een ernstig probleem.

Er zijn een aantal rapporten die beweren dat je kunt defecte accu’s te identificeren, maar ik moet toegeven dat deze informatie is niet iets wat ik zou bereid zijn om mijn leven te wedden op zijn.

Mijn website collega Matthew Miller heeft geschetst wat Galaxy Note 7 eigenaren moeten doen om hun apparaat vast te krijgen of krijgen hun geld terug. Ja, het is een gedoe, ik weet het. Maar branden zijn een grotere gedoe.

Het is ook geruststellend om te lezen dat de grote maatschappijen serieus nemen deze zaak.

In alle eerlijkheid, op dit moment dat ik mijn geld terug te krijgen en wachten totdat de rook is verdwenen – pun intended – voordat het oppakken van een ander Note 7, of iets anders te kopen, omdat ik denk dat het een heel slechte deal te zijn opgezadeld met wat in wezen een Refurbished unit zo snel na de lancering.

Zoals voor het houden van het apparaat veilig in de tussentijd, zou ik het uit te schakelen, pop in een brandvertragende zak (die ik houd voor zulke omstandigheden), en bewaar het op een veilige plaats, totdat ik kon ontdoen van het.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s