Apple’s Healthbook app ziet er ook veel voor slechts een iWatch-apparaat

de website Jason O’Grady schreef over; Apple’s plannen voor de gezondheid van de markt, in februari en dan vorige week over het; Healthbook app en service, waarschijnlijk komen in iOS 8 aan de juni WWDC. Door middel van verschillende bronnen was 9to5Mac in staat om een ​​paar screenshots recreëren en een gedetailleerde bespreking van wat Apple zal waarschijnlijk in Healthbook op te nemen.

De technologie heeft gerijpt tot het punt waar smartwatches levensvatbaar zijn geworden – maar dat is niet het enige obstakel in de weg.

Apple wacht vaak voor technologieën en diensten om te rijpen voordat springen in en het aanbieden van een premium-ervaring. We hebben gezien derden gezondheid en fitness trackers al jaren met een belasting van apps in de App Store die kunnen worden gebruikt voor verschillende functies gezondheid. Men gelooft dat Apple Healthbook omvat gegevens voor fysieke activiteit, hartslag, hydratatie, bloeddruk, voeding, bloedsuiker, slaap, ademhaling, zuurstofverzadiging, en gewicht. Dit is meer dan een apparaat doet tot nu toe en de grote vraag is hoe deze gegevens worden verzameld.

Apple zou de iPhone te gebruiken, lanceren hun eigen apparaat (misschien de iWatch is meer van een gezondheids-apparaat), of het verzamelen van gegevens uit bestaande of toekomstige apparaten van derden. Gezien de breedte van data Healthbook kunnen zijn, een enkel apparaat is nog niet beschikbaar die alles vangt zo Healthbook een systeem dat gegevens verzamelt van verschillende bronnen, vergelijkbaar met hoe Passbook werkt kan zijn.

van de website Larry Dignan is niet enthousiast over te worden opgesloten in de “iTunes van fitness” als Apple Healthbook lanceert in een gesloten ecosysteem, zoals de Nike Fuelband. Als gebruiker van meerdere smartphones, ik persoonlijk kan niet opgesloten in een iOS-alleen de gezondheid ervaring niet. Mijn favoriet gezondheid apparaat is de, Jawbone UP24, die ik gebruik met zowel iOS en Android-apparaten.

iPhone marktaandeel van Apple is vrij stabiel gebleven en is waarschijnlijk redelijk constant te blijven want het is de duurste smartphone lijn op de markt. Dus, met een vergrendeld gezondheid van het ecosysteem betekent dat er een beperkte markt. Mensen die geïnteresseerd zijn in de gezondheidszorg volgen zijn, hebben waarschijnlijk al een Fitbit, UP, Fuelband, of een ander apparaat, dus ik zou graag zien dat Apple het verzamelen van gegevens in plaats van mensen nodig om uit te gaan en de aankoop van nog een ander apparaat.

Dan weer, zijn miljoenen mensen al opgesloten in het gebruik van de Apple ecosysteem en genieten van die ervaringen. Een gezondheidsapparaat dat ook opgesloten in Apple hardware is geen probleem voor de mensen en de voorkeur krijgt. Er zijn ook mensen die niet weten of begrijpen de activiteit tracking-markt, zodat Apple’s marketingkracht hen introduceren in de wereld van de gezondheid tracking.

Ik weet zeker dat we meer horen over Healthbook en Apple’s plannen op de WWDC in juni en kijken uit naar het nieuws. Voor nu, ik hou het bijhouden van mijn activiteit met de UP24 en synchroniseren met iOS en Android smartphones.

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

iWatch: Het echte probleem is niet de technologie – het is groter dan dat