Apple reuzensprong Google voor de bovenste plek, terwijl Microsoft stijgt in wereldwijde merk enquête

Voor het tiende jaar op rij, Millward Brown vrijgegeven van haar wereldwijde merk onderzoek en er is een nieuwe koning van de heuvel. Apple geruild met Google om de eerste plaats te nemen in het rapport als zijn merkwaarde steeg 67 procent ten opzichte van 2014.

De eerste vier merken in de studie, bestaande uit 3 miljoen deelnemers uit 50 landen zijn Technologies. De derde en vier plekken ook flip-flop met Microsoft die boven IBM in 2015.

top ranking Apple’s verbaast me niet.

Love it of je haat het, een mainstream publiek zou waarschijnlijk het erover eens dat Apple is “gezien als het leiden van de curve met een aanpak die reële voordelen voor de consument genereert, maakt het leven makkelijker op een leuke en relevante manier.”

Veel mensen kunnen niet beseffen dat Apple vaak verbetert technologie en gebruikersinterfaces die bestonden vóór, het is een kern van kracht van de producten van het bedrijf.

De top ranking spreekt ook aan Apple’s marketing dapperheid als je deze lekkernij te overwegen uit de lange rapport: “Apple werd gesteund door niet alleen de iPhone 6 lancering en nieuws van de langverwachte Apple Watch, maar ook door de lancering van HealthKit en Apple Pay. ”

Ja, HealthKit kan hebben gelanceerd – het was een jaar geleden aangekondigd – maar hoeveel HealthKit producten kun je eigenlijk kopen vandaag de dag? Apple’s hardware-partners wordt verwacht dat zij de eerste paar producten te lanceren volgende maand nog het platform lijkt het merk Apple’s te hebben opgevoerd op voorhand. Gewoon de belofte van een gemakkelijk te gebruiken Smarthome platform is genoeg om adviezen zwaaien, blijkbaar.

Zo ook is een verandering in het leiderschap en de visie zoals Microsoft sprong van niet. Het bedrijf verplaatste IBM op de lijst van dit jaar: 4 tot en met de derde plek in Millward Brown merkonderzoek nemen.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Ik zou een groot deel van dat resultaat direct toe te rekenen aan de richting van Satya Nadella en zijn “mobile eerste, cloud eerst” -aanpak, omdat het nemen van het roer van Microsoft.

Voeg in de massale verschuiving naar cross-platform ondersteuning voor Microsoft-producten – zie Office, de Microsoft Band en, meer recentelijk, Cortana, als voorbeelden – en de mensen beginnen om zowel anders en positiever over de Microsoft merk denken.

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; mobiliteit; In nieuwe beweging, zal Apple niet opening onthullen weekend iPhone 7 verkoop, innovatie, Apple’s mislukte fashion gok

In de nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales

gefaald mode Apple’s gok