Razendsnelle Thunderbolt 2 portable serie debuteert op de CES

Dankzij de Thunderbolt-2 en snelle SSD’s van de nieuwe serie is snel – LaCie beweert 1,375MB / sec – de LaCie Little Big Disk Thunderbolt 2 sport twee SSD’s in een RAID 0 config.

CES 2014: Best in show, vier mega-trends voor het bedrijfsleven; 11 ‘born-to-fail’ slechtste gadgets op de CES 2014; Wie is het winnen van CES 2014: Qualcomm of Intel, Samsung tablets:? Is 12,2 inches overkill; Zes redenen? waarom Android-pc’s storend kan zijn

de prestaties van het apparaat en de bandbreedte Thunderbolt 2 is in staat de redactie om te werken met 4k video – bewerken en weer te geven – op een enkele Thunderbolt 2-kanaals. De Little Big Disk laat filmers werken met 4k RAW-bestanden, krijgt de volledige kwaliteit van de beelden en het zien van de bewerkingen in real time op een 4k monitor.

LaCie – een Seagate dochteronderneming – beweert videografen kan 250GB vangen van 4k video in het veld en doe deze hoeveelheid in post-productie-opslag in minder dan 10 minuten.

Opslag; NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

De Storage Bits nemen; Thunderbolt 2 is een pro-interface, voor mensen voor wie de tijd is geld. In, mijn ervaring, – Ik gebruik zowel Thunderbolt en USB 3 – Thunderbolt is niet alleen sneller, maar stabieler.

Maar de echte betekenis van deze aankondiging is dat LaCie, samen met Promise en andere Thunderbolt-leveranciers, hebben duidelijk vond de Thunderbolt markt winstgevende en verdere investering waard zijn. Voor profs de extra kosten van Thunderbolt randapparatuur verbleekt naast de tijdwinst en extra betrouwbaarheid van de interface.

Reacties welkom, natuurlijk. Ik hou van de snelheid en de prijs van USB 3.0 externe schijven, maar voor de prestaties van mijn twee Thunderbolt arrays zijn ver vooruit.

NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip