Niet terugbetalen alle online fraude slachtoffers: Het moedigt alleen hun slordig veiligheid, zegt politiechef

Londense politiechef Sir Bernard Hogan-Howe: Bank klanten worden beloond voor hun slechte beveiliging keuzes.

Meer over veiligheid

Banken moeten stoppen automatisch terugstorten slachtoffers van online fraude, omdat het alleen versterkt slechte computerbeveiliging keuzes, volgens de Metropolitan Police commissaris van het Verenigd Koninkrijk.

Als de banken verwijderd dat de financiële vangnet, Londen chief Sir Bernard Hogan-Howe gelooft consumenten zou worden geleerd om computerbeveiliging serieuzer te nemen.

Met volledige restitutie voor online fraude slachtoffers, zei hij tegen The Times, de klanten worden ‘beloond voor slecht gedrag “.

Metropolitan Police Service van Londen is de grootste kracht van het Verenigd Koninkrijk en omschrijft zichzelf als ‘s werelds tweede grootste kracht na de NYPD.

De commissaris stelt niet voor het verwijderen van de verplichting voor banken om online fraude slachtoffers terug te betalen, maar denkt dat sancties moeten worden gemaakt voor slechte beveiliging, zoals niet in slagen om de software up-to-date.

Hij stelt voor banken kon slechts een deel van de fondsen verloren in online fraude, als het slachtoffer verouderde software draait terugbetalen.

“Als je voortdurend worden beloond voor slecht gedrag, zult u waarschijnlijk blijven om het te doen, maar als het omgekeerde is waar je zou kunnen overwegen het veranderen van gedrag,” zei hij.

Oracle geeft noodhulp Java-patch voor de bug die leiden tot het systeem kaping; Apple zero-day kwetsbaarheid compromitteert volledig uw apparaten; engste bug Apple’s van deze week: Het apparaat pwned via Wi-Fi; NSA wilde Hillary Clinton om deze beveiligde Windows-telefoon te gebruiken, de Verenigde Staten rekent drie Syrische Elektronische Leger verdachten, De toekomst van onze stadsdiensten? Cyberattackers richten kern watersystemen, Google de lijst van niet-vertrouwde digitaal certificaat leveranciers bouwt

Het systeem is niet incentivizing om jezelf te beschermen. Als iemand tegen je zei: ‘Als u de software niet hebt bijgewerkt, ik zal je de helft terug te geven,’ je zou doen.

Het is niet duidelijk of hij doelde op het uitvoeren van up-to-date antivirus of alleen maar zorgen voor algemene software, zoals Microsoft Word, up-to-date.

Sommige Britse banken, zoals Barclays, bieden online klanten gratis abonnementen op anti-malware producten en zodat ze konden worden verwacht om het uit te voeren.

Updaten van algemene software is problematischer voor de consument. Geautomatiseerde malware uit zogenaamde exploit-kits te profiteren van ongepatchte zwakke plekken in browsers en plug-ins, zoals Adobe Flash, Java en Microsoft Silverlight.

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond

Sommige banking malware maakt gebruik van e-mailde documentbijlagen en pogingen om doelen te overtuigen om de beveiligingsinstellingen te schakelen.

De suggestie komt ook als malware makers steeds vaker wenden tot file-versleutelen ransomware, waar de slachtoffers zijn gedwongen te betalen in ruil voor een decryptie sleutel.

De Britse politie zal voor de eerste keer onder cybercrime schattingen in de officiële criminaliteitscijfers juli van dit jaar.

Op basis van een enquête onder 1000 Britten, security leverancier Symantec schat dat 12 miljoen mensen in het Verenigd Koninkrijk ervaren cybercrime in 2015.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond