Een blik op Azië de twee tech reuzen

‘S werelds twee meest bevolkte landen, India en China, worden vaak samen gelabeld als belangrijkste groeifactoren Azië. Maar terwijl de twee tech reuzen delen dezelfde eigenschappen, bedrijven in deze markten soms verschillen in de manier waarop ze te bekijken en te reageren op IT-ontwikkelingen.

Met de wereldwijde financiële crisis langzaam versoepeling up, hebben IT-budgetten van organisaties in Azië een toename gezien. Volgens de website van Asia IT-prioriteiten Survey 2H2010, sommige 52,3 procent van de respondenten ondervraagden zegt dat hun IT-budget was toegenomen sinds 2009. Het budget is hetzelfde gebleven voor 31,9 procent van de respondenten en liet voor slechts 15,8 procent. Uitgevoerd in juli het rapport onderzocht de belangrijkste IT-doelstellingen en uitdagingen voor IT-afdelingen in de regio Azië-Pacific, waaronder Singapore, India, China, Maleisië en de Filippijnen. Een totaal van 3657 de informatietechnologie (IT) beslissers werden ondervraagd over hun IT-prioriteiten, uitvoeringsplannen technologie en inkoopstrategieën.

Bedrijven in India meldde ook een toename van hun IT-budgetten. Bijna driekwart (72,9 procent) van de 358 ondervraagden bedrijven in het land zag grotere budgetten van dit jaar, hoger dan het regionale gemiddelde van 52,3 procent. Deze respondenten waren meestal uit de productie / mijnbouw en de groothandel / detailhandel / logistiek bedrijfstakken, volgens de website van de Asia enquête.

Ter vergelijking: 58,6 procent van de organisaties in China – waar de 913 respondenten werden ondervraagd – melding van een toegenomen IT-budgetten, de meeste van hen waren in de sector en de zakelijke dienstverlening de openbare gezondheidszorg.

Meer rechtvaardiging nodig is voor IT-uitgaven; de vraag hoe de economische omstandigheden van het afgelopen jaar getroffen hun IT-activiteiten, de meeste respondenten (37,5 procent) in de regio Azië-Pacific wees naar gesneden IT-budgetten als een “belangrijke effect”, gevolgd door de frequentie van de begroting van de herziening (36,4 procent).

Sommige 25,1 procent van de respondenten, de top 8 meest opgemerkt, benadrukt toename van IT-outsourcing-activiteiten als een belangrijk effect.

In China en India, twee van ‘s werelds grootste outsourcing markten respondenten onthuld verschillende resultaten in termen van hoe de economische condictions hun outsourcing activiteiten had beïnvloed.

Slechts 19,4 procent van de Chinese bedrijven meldde een toename van de IT-inkoop als een belangrijk effect, terwijl 32,4 procent in India eveneens aangegeven.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Pricing sleutel in het kiezen van tech partners; De twee landen verschilden ook bij het kiezen van een technologie partner. De meeste Indiase bedrijven (50,8 procent) genoemd concurrerende prijzen als een “zeer belangrijke” overweging bij de keuze van een technologie partner, terwijl 44,4 procent wees op de status van erkend leverancier. Ongeveer 39,7 procent gemarkeerd innovatie als een “zeer belangrijke” overweging.

In China, maar de meeste respondenten (41,5 procent) wees op de status van erkend leverancier van een IT-leverancier als een “zeer belangrijke” overweging bij de keuze van een technologie partner, terwijl 39,6 procent gemarkeerd concurrerende prijsstelling. Sommige 35,9 procent opgemerkt bestaand kanaal of partnerrelatie als een zeer belangrijke overweging, vergeleken met 25,7 procent in India.

Beide landen, hoewel, gedeelde vergelijkbare standpunten bij de beoordeling van IT-verbeteringen voor hun organisaties. Respondenten in de twee landen wees veiligheid en toepassing verbeteringen in twee van de belangrijkste overwegingen verbeteringen beschikbaarheid en infrastructuurprestaties de derde belangrijkste overweging.

Respondenten in beide economieën wees ook op het verhogen van de productiviteit als de belangrijkste IT prioritiy voor hun bedrijf .; Asia IT Prioriteiten Survey 2H2010

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen