Dell XPS 730 beoordelingen: Een Ferrari vast te zitten in het verkeer

Dell heeft een nieuwe versie van haar gaming desktop top-of-the-line uitgebracht, en het is een grote update. De XPS 730-serie is het bedrijf de eerste gaming rig te komen – in sommige configuraties – fabriek over-geklokt, en Dell zegt dat het is geschikt voor het afspelen Crysis, een notoir veeleisende first-person shooter, met een resolutie van 1,920×1,200 bij 30 frames per seconde.

De XPS 730 is in wezen een test of de gaming wereld klaar is voor alle van de nieuwste hardware technologie – quad-core processors, quad GPU’s (hetzij CrossFire of SLI) gebouwd op de nieuwste Nvidia nForce chipset en DDR3-geheugen – gepropt in een enkele, prijzig doos.

Op basis van de eerste beoordelingen (cum laude ga naar deze website.com Rich Brown en PC Magazine’s Joel Santo Domingo), lijkt het antwoord is: nog niet helemaal. Tuurlijk, de XPS 730 H2C heeft tal van brute kracht – zoals de 3DMark06 scores getuigen – maar de laatste DX10 spellen lijken niet te profiteren van quad graphics nog niet, en u kunt vergelijkbare prestaties op oudere titels, en andere toepassingen te krijgen, minder dure hardware.

De XPS 730 basismodel begint bij $ 4000 met een 2,66-GHz Intel Core 2 Quad Q9450, 4 GB DDR3-geheugen over-geklokt op 1,600MHz, een 7.200 rpm 500GB harde schijf, dual ATI Radeon HD3870s met 512 MB, dual-layer dvd-brander, Sound Blaster XtremeGamer geluidskaart en Windows Vista Home Premium.

Wolk, Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord; wolk, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, Dell, Dell Technologies berichten Q2 resultaten, Data Centers, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Gooi in een ander groots en u kunt stappen op de XPS 730 H2C met een Intel Core 2 Quad Q9650 over-geklokt op 3.67GHz, 2GB DDR3-geheugen over-geklokt op 1,600MHz, een 7.200 rpm 500GB harde schijf, een ATI Radeon HD3870 met 1 GB geheugen, 22-inch breedbeeldscherm, dual-layer dvd-brander, Sound Blaster XtremeGamer geluidskaart en Windows Vista Home Premium. En als het geld is geen object, het $ 6.000 model krijgt u dual ATI Radeon 3870X2s – een totaal van vier GPUs– met een optreden van het geheugen, onder andere opties.

H2C verwijst naar een keramische koelunit ontworpen door Dell, Intel, Delphi, en CoolIT. Hoewel eerdere XPS-systemen deze functie hebben aangeboden, Dell herwerkte de H2C koeling in dit model voor de nieuwe ATX moederbord (de XPS 720 maakt gebruik van een BTX moederbord). Als je geïnteresseerd bent, hier is een Dell video over hoe de nieuwe koeling werkt.

.com: Dell’s gloednieuwe XPS 730 H2C high-end gaming PC teken uit alle positieve vakjes en zelfs slaagt erin om een ​​paar nieuwe trucs af te trekken, althans voor Dell … maar het probleem is dat Dell verliest op prijs en prestaties zijn boutique leverancier concurrentie.

PC Magazine: Tot nu toe, de belofte van quad graphics is ongrijpbaar … De XPS 730 heeft een veel beloven, maar op dit moment zijn er niet veel argumenten voor het verkrijgen van de nieuwste hardware om de nieuwste games te spelen op het hoogste resoluties.

Hot Hardware: Onze XPS 730 H2C met zijn 3,8 GHz, in de fabriek overklokt processor en dual Radeon 3870 X2’s in Crossfire X was in staat om bijna 20.000 3DMarks scoren direct uit de doos … Tot nu toe is de XPS 730 H2C vormgeving tot zijn een zeer indrukwekkende machine. Echter, hebben we nauwelijks nog maar net begonnen om dit systeem te verkennen.

Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies berichten Q2 resultaten

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren