Dell richten op het MKB met PowerConnect draadloze toegangspunten

Dell blijft diensten catering aan de kleine tot middelgrote bedrijfsleven te introduceren. Na de onthulling van een nieuwe een Software-as-a-Service platform in samenwerking met Salesforce.com vorige week, is Dell zet de schijnwerpers op zijn nieuwe PowerConnect W-serie draadloze netwerkoplossingen.

De doelstellingen van deze producten zijn deze organisaties te helpen met traditioneel kleinere IT-afdelingen beter beheer van hun IT-resources, terwijl nog steeds een verblijf in hun budgetten.

Kortom, de W-serie (bestaande uit access points, controllers en software) is ontworpen om een ​​”naadloze mobiele ervaring”, waarin de oplossingen bieden enterprise-class functies voor draadloos netwerk voor kleine en middelgrote bedrijven uit datacenters naar tak te creëren en / of thuiskantoren met betere veiligheidsmaatregelen dan traditionele bekabelde oplossingen.

Vanaf nu, hier zijn de opties die zakelijke klanten kunnen kiezen uit

PowerConnect W-IAP92, W-IAP93 en W-IAP105: Instant access points met een ingebouwde in gevirtualiseerde controller functionaliteit en een datasnelheid van 300 Mbps per radio. Dit is bedoeld om een ​​entry-level enterprise-grade Wi-Fi-netwerk te leveren tegen een betaalbare prijs; PowerConnect W-AP134 en W-AP135. Multi-functie, dual-radio 802.11in indoor toegangspunten die zijn geconfigureerd om de prestaties te maximaliseren in high-density Wi-Fi omgevingen terwijl 50 procent meer doorvoer dan vorige generaties.

Dell is de uitrol van de PowerConnect W-serie Instant Access Points vanaf vandaag. Prijzen beginnen bij $ 395 voor de IAP 92/93, en dan springt hij respectievelijk 135 modellen tot $ 695 en $ 1295 voor de IAP105 en AP134 /.

UPDATE: Hoewel Dell eerder aangekondigd een 7 september release datum, is de beschikbaarheid teruggedrongen naar het einde van de maand.

Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies berichten Q2 resultaten

Dell geeft tablets nog een keer proberen met de hulp van Baidu, Dell 2011 groene rapport gemengd als het preps voor cloud-tijdperk; Dell sluit Force10 aankoop, preps netwerken push; Dell komt public cloud ruimte met VMware, VMware duwt enterprise hybride clouds in eerste VMworld aankondigingen

Wolk, Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord; wolk, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, Dell, Dell Technologies berichten Q2 resultaten, Data Centers, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren