Dell helpt een handje in werkstation virtualisatie

Toegang op afstand, veiligheid, samenwerking en management zijn de belangrijkste uitdagingen organisaties worden geconfronteerd als het gaat om pc-werkstations, aldus Andy Rhodes, Dell virtualisatie en werkstation executive director en general manager.

Sprekend op een tocht door Dell hoofdkantoor in Austin, Texas, Rhodes zei dat als gevolg van deze uitdagingen, organisaties door de jaren heen hadden echt goed in het creëren PC-werkstations onder hun bureau te worden.

Maar voor Dell, PC-werkstations de toekomst zal niet beperkt blijven tot het onder het bureau. Volgens Rhodes, zal desktop werkstations blijven bestaan, maar het zal ook evolueren om mobieler worden, zal werkplekken worden toegevoegd in datacenters, en nog veel meer gevirtualiseerde werkplekken zal bestaan, die meer computerkracht zal betekenen.

Echter, het verplaatsen van desktop-applicaties in een gevirtualiseerde wereld kan een complex proces zijn, zei Rhodes.

Virtualisatie, VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten, Cloud, volgende spel VMware’s: alle wolken Managing for ondernemingen; datacenters; Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te ondersteunen, Data Centers, Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

Ik zeg er is een verschil tussen het besturen van een auto en het vliegen met een vliegtuig. Vliegen met een vliegtuig is slechts één ding: de hoogte. Maar vliegen met een vliegtuig is ingewikkeld, als je virtualisatie toe te voegen aan het beheer van die omgeving, de oprichting ervan, en begrijpen het is veel ingewikkelder, “zei hij.

Als middel van een te helpen verlichten de complicaties die bedrijven ondervinden wanneer zij hun werkstations virtualiseren, heeft Dell in te voeren referentie-architecturen samen, zodat het makkelijker voor klanten om te weten wat te kopen en om te bouwen voor hun applicaties. Op hetzelfde moment, heeft Dell in eerste instantie samen met applicatie-leveranciers, waaronder Autodesk, PTC, Siemens, en Dassault Systems, dat Dell in staat stelt om de leverancier van de toepassing op zijn referentie-architectuur stack certificeren.

Het bedrijf werkt ook aan Nvidia om klanten te helpen begrijpen hoe de grafische processor unit, die op dit moment beschikbaar is op Citrix, maar zal naar verwachting ook beschikbaar zijn op VMware volgend jaar te virtualiseren.

Het nemen van een stap verder in het bijstaan ​​van klanten, Dell lanceerde een center of excellence in april 2014 – een in Texas en een in Ierland – te helpen verminderen van de kosten voor de klanten als ze gaan door middel van de proof of concept fase van het virtualiseren van hun werkplek. Dell is van plan om meer centre of excellence in Japan, China en andere delen van Europa te openen in de komende zes tot 12 maanden.

Universiteiten die willen klaslokalen bouwen zonder pc’s in elke kamer, en Hollywood film bedrijven en automotive bedrijven die hun werken vrezen zou worden gelekt voor de release datums zijn onder sommige dat Dell zien virtualiseren hun werkstations.

Terwijl slechts 1 procent van de markt is het virtualiseren van hun werkstations, Rhdoes zei 50 procent van de klanten van Dell spreken om het bedrijf over, wat suggereert dat de gevirtualiseerde werkplek markt zal naar verwachting groeien.

Aimee Chanthadavong bezocht met een gast van Dell Dell Wereld 2014.

VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten

VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven

Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te versterken

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics