Dell 5350DN, nieuwe printoplossingen ontworpen voor een verbeterde efficiëntie op de werkplek

Dell heeft onlangs een aantal verschillende printoplossingen gericht op het onderwijs en organisaties van het bedrijfsleven, en de sleutel draad onder hen is de eenvoud.

Volgens de fabrikant zelf, moeten deze intuïtief drukpers in staat om grote hoeveelheden documenten efficiënt uitvoeren en eventuele extra, tijdrovende training vereisen. Zo zijn ze wel “one-touch” oplossingen.

Nu beschikbaar als gratis download, Dell Proximity afdrukken oplossing is gericht op het eenvoudiger voor aansluiting op de dichtstbijzijnde printer in het kantoor op basis van de vloer lay-out te maken. Alle dat een werknemer moet hoeft te doen is klikken op de printer van keuze, en afdruktaken van die gebruiker moet er permanent worden gerouteerd. Klinkt simpel genoeg, maar als u meer informatie wilt, check out deze video.

Dan zijn er een trio van oplossingen gecreëerd voor bepaalde bedrijven. Als eerste is de Dell Legal Print Station, ontworpen voor het afdrukken van grote hoeveelheden papieren documenten, formulieren on demand, het scannen van documenten die bestemd zijn om te worden afgeleverd bij rechtbanken en andere netwerken. Ten tweede is er de Dell Healthcare Print Station, die hopelijk “te verminderen medische fouten en het verbeteren van de patiëntenzorg.” Dat zou meer dan alleen een mooie printer nodig, maar voor de rest van deze oplossing routes orders op verzoek aan verpleging stations en apotheken, onder andere taken.

Printers; Ricoh verhoogt de investering in Brazilië, hardware, HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten; 3D Printing, Bioprinting botten en spieren: De inkjet mobiele printers vormgeven van de toekomst van de transplantaties, hardware, Samsung lanceert SDK voor B2B-printer UX

Dan is er de Dell Classroom Print Station, bedoeld om te ‘leren te verbeteren “, terwijl de mogelijkheid om bellentest lakens en instant sorteerresultaten / rapporten af ​​te drukken. Enkele doelstellingen van elke dienst mogelijk meer dan een printer oplossing kan verschaffen, maar men kan dromen. De juridische en de gezondheidszorg gerichte verticale oplossingen kosten $ 599 per stuk, terwijl de klas editie is $ 1.099.

Tot slot, Dell heeft de 5350DN (hierboven afgebeeld), gericht op grote bedrijven op zoek naar een kostenefficiënte laserprinter die snel uitvoert ontwikkeld. Zo kan bijvoorbeeld de 5350DN tot 50 enkelzijdige pagina’s per minuut afdrukken met een resolutie tot 1200×1200 dpi. Samen met het afdrukken van scherpe afbeeldingen en tekst, kopers kunnen toevoegen opties zoals een draadloze / Gigabit kaart, meer geheugen voor een grotere afdruktaken, een nietmachine en uw basic input / output papierlade.

Ricoh verhoogt investeringen in Brazilië

HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten

Bioprinting botten en spieren: De inkjet printers cel vormgeven van de toekomst van transplantaties

? Samsung lanceert SDK voor B2B-printer UX