Cisco, Skype ingesteld video conferencing duel in uw woonkamer

Cisco is van plan om een ​​huis te telepresence-systeem piloot in veldproeven met Verizon. De verhuizing, kondigde op de CES 2010, komt twee dagen nadat Skype zei dat het zou HD videoconferencing inbedden in televisies van Panasonic en LG.

Tel het op en het lijkt onvermijdelijk dat videoconferencing komt naar een woonkamer in uw buurt. De grote vraag is of Cisco of Skype zal brengen videocommunicatie aan u. UPDATE: Ik was net op de hoogte dat Polycom heeft ook een huis telepresence prototype en zal een demo met IBM te houden op donderdag. Het grote punt: de home video-conferencing veld zal snel druk.

move Cisco’s in de woonkamer is niet nieuw. Het heeft al de set-top boxes (Scientific Atlanta), routers (Linksys) en de video gadgets (Flip) gedekt.

Op woensdag gezegd Cisco dat het zou samen met Verizon om “home telepresence veldproeven” in het voorjaar te lanceren. Met een beetje geluk, zal ik een telepresence proefkonijn te zijn, want ik ben een Verizon FiOS huishouden. Cisco belooft gebruik “van de consument bestaande HDTV en breedbandverbinding om een ​​unieke natuurlijke videocommunicatie-ervaring vanuit het comfort van een woonkamer.

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Grappig dat is wat Skype ook heeft gepland. De Skype plannen draait rond het inbedden van dienst in internet aangesloten televisies. Skype’s plan is vergelijkbaar met de Netflix distributiemodel — overal insluiten jezelf. Cisco lijkt te gaan de vervoerder en kabel partner route.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test