Cisco rally kanaal te richten op gevirtualiseerde datacenters

Cisco zei vandaag dat het zal “groeien, te motiveren en te evolueren” haar channel partners als een manier om turbo-het stimuleren van de goedkeuring van gevirtualiseerde datacenters. Op haar partner top, kondigde het bedrijf plannen om zijn partner winstgevendheid programma uit te breiden en de lancering van IT-certificering training, evenals een uitbreiding van zijn rackservers. (Verklaring)

Mededelingen als deze blijven aanwezigheid van Cisco te verheffen in het datacenter spel, maar een paar maanden nadat het bedrijf wiegde de industrie met de aankondiging van zijn Unified Computing System.

Cisco’s troef in het datacenter oorlogen – ts geschiedenis als een netwerkbedrijf – heeft veroorzaakt dat het een belangrijke verstoorder van deze ruimte. De architectuur integreert de netwerk-apparatuur in het datacenter, het verminderen van al die draden en kabels die ooit in één enkele kabel aangesloten boxen.

In een Goldman Sachs enquête vrijgegeven vorige maand, 18 procent van de Fortune 100 IT-managers ondervraagden zeiden dat ze van plan zijn om Cisco’s UCS in de komende 12 maanden te evalueren. Tweederde van de IT execs zei dat ze verwachten dat Cisco een grotere aanwezigheid server in de komende 2 tot 3 jaar.

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Het bedrijf IT-certificeringen initiatief is gericht op klanten en partners met een baan rollen zoals data center architect, datacenter bouwer, en data center technische operaties professioneel, aldus het bedrijf. De certificaten zijn bedoeld om het ontwerp en de ondersteuning van deskundigheid te valideren in de verschillende technologieën die worden gebruikt in Cisco’s architectuur.

Het bedrijf kondigde ook een nieuwe Data Center Solutions Channel Program, dat is gericht op het standaardiseren van ontwerpen die producten van andere datacenter leveranciers, waaronder EMC, Microsoft, NetApp, Red Hat en VMware ondersteunen.

Voorgestelde lezing: big data center van Cisco is van plan: Het beoordelen van winnaars en verliezers rack door rack

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s