China overweegt persoonsgegevens wet

Chinese politie is duwen voor meer gereguleerde en duidelijk gedefinieerde parameters op misdrijven waarbij de diefstal van persoonlijke gegevens, zoals bestaande haar inspanningen om overtuigingen te verkrijgen belemmeren.

In een rapport op dinsdag, de China Daily geïnterviewd Liao Jinrong, adjunct-directeur van de recherche onder het ministerie van Openbare Veiligheid, die zei dat terwijl de bestaande strafrechtelijke bepalingen betrekking hebben op de illegale verkrijgen, aanbieden of verkopen van persoonlijke gegevens, ze missen specifieke regels en definities. Dit maakt het moeilijk voor wetshandhavers tot veroordelingen veilig te stellen, voegde hij eraan toe.

Als zodanig is het ministerie in onderhandeling met China’s Opperste Volksparket en Supreme People’s Court om de wetgeving voor de bescherming van persoonsgegevens te duwen, Liao onthuld.

Hij voegde eraan toe is er een groeiende vraag naar persoonlijke gegevens en waarschuwde dit kan een aantal bedreigingen, zoals afpersing en fraude opleveren.

Data Management, Godan, het voeden van de wereld met open data; Big Data Analytics; DataRobot streeft naar laaghangend fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren, Cloud, Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken, opslag, Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, heeft tot doel vervang technologie achter Zip

China Daily merkte de politie gestart met een landelijke campagne in april om dergelijke misdrijven te bestrijden. In zijn eerste optreden, officieren van 20 provinciale regio’s gearresteerd bijna 2.000 verdachten voor naar verluidt het stelen of de openbaarmaking van persoonlijke informatie.

Zo’n 44 mensen werden geïdentificeerd het verstrekken van illegale informatie, terwijl het uiteindelijk 161 onbevoegde databases en gesloten 611 bedrijven die illegaal uitgevoerde onderzoeken, het toegevoegd.

Andere Aziatische landen hebben ook opgevoerd maatregelen ter bescherming van gegevens. Wet Bescherming Persoonsgegevens van Singapore is in de werken voor meerdere jaren, en geopend voor de derde en, laatste ronde van openbare raadpleging sinds maart;. Wet Bescherming Persoonsgegevens van Maleisië, in werking getreden in april 2010, terwijl in 2007, had de Indiase regering uitgevaardigd ; Do-Not-Call richtlijn van het land.

Godan, het voeden van de wereld met open data

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip