Box krijgt serieus over de gezondheidszorg, met nieuwe ecosysteem, dev uitdaging

Box execs dansten rond vragen gericht op specifieke verticale markten gedurende Boxworks vorige maand, maar de gezondheidszorg is een markt voor de groeiende cloud bedrijf lijkt vastbesloten te veroveren.

Meer over Boxworks 2013

Box CEO wijst in de richting ‘volgende fase’ van cloud-adoptie bij Boxworks 2013; Box invullen van cloud-based productiviteit toolset met doos Notes; Waarom de echte Box Notes doel is niet Microsoft Office, Box execs op toekomstige overnames, wereldwijde expansie, en Microsoft Office; Steven Sinofsky praat toekomst van samenwerking apps op Boxworks 2013

Misschien kon niet meer tijdig worden gezien de huidige stand van de federale regering ook.

De enterprise cloud-dienstverlener introduceert een aantal nieuwe initiatieven op woensdag gericht op veilige uitwisseling en samenwerking tussen artsen, patiënten, en beheerders mogelijk te maken.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

De eerste stap is het geven van zichzelf een meer solide basis met een partner ecosysteem specifiek afgestemd op de gezondheidszorg.

Box opgericht publiekelijk eerst haar belang bij de opsporing van zorgorganisaties in april, officieel aan te kondigen dat het zowel HIPAA en HITECH -conforme.

Dat vertaalt zich in dat vak van cloud-gebaseerde diensten zijn in overeenstemming met het ministerie van Volksgezondheid en de publicatie van de Omnibus Final Rule Human Services ‘in januari 2013, welke positie het platform as a service voor het veilig hosten van persoonlijke medische gegevens en bestanden opnemen.

Met ingang van vandaag, Box heeft nu 13 nieuwe ecosysteem van partners die verschillende bases in de gezondheidszorg, variërend van digitale marktplaatsen het verstrekken van offertes voor de gezondheidszorg om elektronische medische dossiers en beeldvorming.

Gedemonstreerd in de infographic bovenstaande hebben deze bedrijven opgezet om te kunnen gevoelige gegevens en bescheiden wettelijk grond van de genoemde compliance-eisen via Box cloud delen.

Het tweede stuk van Box gezondheidszorg strategie is een nieuwe ontwikkelaar uitdaging met het uiteindelijke doel van de verbetering van de patiëntenzorg onderwijs, die op hun beurt zouden de kosten in de gezondheidszorg te verminderen al rond als volbracht.

In samenwerking met landelijke ziekenhuisnetwerk Dignity Health, zullen ontwikkelaars worden belast met het bouwen van applicaties op Box platform om te komen met regelingen te verbeteren op hoe artsen en ziekenhuizen te voeden patiënten die reeds.

De uitdaging lanceert vandaag en loopt tot 10 januari 2014. De hoofdprijs bestaat uit een $ 100.000 converteerbare obligatielening, samen met een maand kantoorruimte en mentorschap van Silicon Valley venture capital firma The Social + kapitaal Partnership. app de eerste plaats winnaar zal ook te zien zijn in de doos Apps Marketplace en worden getrakteerd op marketing en sales van Box.

Hoewel het niet gegarandeerd, kan de winnende app ook worden gesponnen tot een pilot-project bij Dignity Health ziekenhuizen.

Beelden via Box

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen