BlackBerry India chief stopt

BlackBerry India managing director, Sunil Dutt, is stoppen met net iets meer dan een jaar nadat hij voor het eerst nam de klus te midden van rapporten dat hij van plan was om te vertrekken na de recente lokale lancering van de Z10;. Executive vice-president voor de wereldwijde verkoop, Rick Costanzo, zal sturen de schip totdat er een opvolger is gevonden. In een op de website geleverde statement, India en Greater China directeur corporate communications van de smartphone verkoper, Varghese Thomas, bevestigde vrijdag dat Dutt “verliet zijn positie … met onmiddellijke ingang.”; India is een zeer belangrijke markt voor BlackBerry en onze doel is om verder te bouwen op onze recente momentum met de lancering van BlackBerry 10 (BB10), “zei Thomas.” We wensen Sunil goeds voor de toekomst. Dutt werd niet in de verklaring, die niet het vertrek net over had uit te leggen geciteerd een jaar nadat hij voor het eerst nam de positie;. Thomas eerder een verzoek voor een interview de BlackBerry India chief gedaald, het uitleggen van de senior executive bezig voor de komende weken;. een verslag in The Hindu gisteren, zei Dutt, die eerder leidde Samsung India, was van plan om af te sluiten na de recente lancering van BlackBerry’s vlaggenschip Z10 apparaat;. In een interview met The Hindu gepubliceerd op 7 maart Dutt zei de uitzonderlijke verkoop van de recente productlancering leidde tot een toename van de interne prognoses. “Onze eigen interne prognose dossier is versterkt voor BB10-apparaten met ongeveer 40 procent na het zien van de reactie in andere markten. Door een verkoopdoelstelling aantal, zou ik het beperken van mijn team in India”, werd hij geciteerd door de krant. “Dit is een gamechanger voor BlackBerry en ook voor de industrie We zijn al bijna geen voorraad;.. BlackBerry ging ook all-in op de lancering, zei hij, in dienst zijn eerste ambassadeur van het merk en een go-to-market strategie speciaal ontworpen voor BB10.

Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Smartphones, Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; mobiliteit; Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op waterbestendigheid, vijf kleuren, veiligheid, Android lockscreen bypass: Google flarden fout op de Nexus 5X telefoons

Thomas merkte het interview met Dutt vond plaats drie weken geleden;. Zijn vertrek komt op een spannende tijd voor de worstelende mobiele fabrikant van het apparaat, dat onlangs werd gemeld te hebben; overhandigd PIN-codes, want handsets verscheept naar India. In de afgelopen jaren, had de Canadese phonemaker onder druk gezet door de Indiase overheid om het toezicht op de communicatie tussen BlackBerry-toestellen in te schakelen als de encryptie “te veilig ‘werd geacht. Het bedrijf uiteindelijk vermurwen en; ingebouwde BlackBerry-servers in Mumbai in 2011, november vorig jaar, de Indiase regering; bevolen lokale ondernemers om het toezicht op de BlackBerry-diensten mogelijk te maken; vóór 31 december of het gezicht te hebben hun diensten gesloten.

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods

Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op waterbestendigheid, vijf kleuren

Android lockscreen bypass: Google patcht lek op de Nexus 5X telefoons