Begroting 2015: Human Services en Immigratie scoren op nieuwe IT-systemen

De Australische regering heeft toegewezen AU $ 60.500.000 aan het Department of Human Services en AU $ 143.000.000 aan de National Disability Insurance Agency (NDIA) voor nieuwe IT-systemen.

Australian Begroting 2015

Begroting 2015: Telco’s krijgen AU $ 131.000.000 voor data-retentie kosten; Begroting 2015: AU $ 31.4m om gered te worden op ERP-systemen; Begroting 2015: Digital Transformation krijgt AU $ 254m boost; Begroting 2015: Defensie Materieel Organisatie worden afgeschaft; begroting 2015 : Human Services en Immigratie scoren op nieuwe IT-systemen

Ondanks penningmeester Joe Hockey waarin staat dat de overheid zal naar verwachting verliezen AU $ 90000000000 in de verwachte belastinginkomsten in de komende vier jaar, is de overheid de uitgaven veel op het in dit jaar de federale begroting.

Afgezien van de financiering al aangekondigd voor de Australische Bureau voor de Statistiek en de e-Health Record systeem, AU $ 143.000.000 zal naar NDIA worden verstrekt over vier jaar in de begroting van dit jaar te verhuizen naar een permanente IT-systeem van de interim-systeem in te stellen wanneer de National Disability Insurance Scheme (NDIS) nog in de testfase.

Quantum computing kan hebben gescoord in Australisch onderzoek subsidieronde; ANZ Bank shuffle tech executive dek; Telstra onthult Global Media Network voor levering van inhoud; Telstra zoekt 120 vrijwillige ontslagen als gevolg van SDN omscholing; Foxtel bevestigt NBN aanbieden van volgende maand

Het huidige systeem wordt beheerd door het ministerie van Sociale Diensten, en is alleen bedoeld om ongeveer 30.000 deelnemers te ondersteunen. Het nieuwe IT-systeem te ontwikkelen en door Human Services wist in staat om 460.000 gebruikers voor case management te ondersteunen in 2019-20 zal zijn.

De AU $ 50,3 miljoen in de financiering voor de interim-IT-systeem in de 2012-13 begroting wordt doorgestuurd naar het nieuwe IT-systeem gedeeltelijk te financieren.

Hockey beschuldigd van een stijging van de uitgaven in het derde en vierde jaar direct aan de NDIS, die hij beweerde niet waren gefinancierd Arbeid.

Human Services ontvangt ook AU $ 60.500.000 meer dan vier jaar voor de eerste tranche van de herziening van het systeem legacy uitkeringen.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

Het nieuwe systeem zal helpen een snelle uitvoering van overheidsbeleid veranderingen in uitkeringen, zei dat de regering.

In de eerste zogenaamde tranche van de revisie, zal Human Services business planning, scoping en design werk te verrichten voor het nieuwe systeem, terwijl ook het verbeteren van digitale diensten voor het welzijn van de ontvangers.

Australische immigratie is ingesteld op een IT-revisie krijgen, met AU $ 164.800.000 meer dan vier jaar voor het ontwerp en scoping van nieuwe IT-platforms voor biometrische gegevens reizigers ‘en visa informatie toegewezen.

De financiering zal ook worden gebruikt voor een proef en de uitrol van nieuwe eGates op belangrijke internationale luchthavens en drie zeehavens.

De Commonwealth Wetenschappelijk en Industrieel Onderzoek Organisatie (CSIRO) zal AU ontvangt $ 3000000000 meer dan vier jaar aan het onderzoek activiteiten voort te zetten.

In andere financieringsbronnen overheidsmaatregelen, zal een nieuwe online portal voor het bedrijfsleven en de registratie van bedrijven worden opgericht met AU $ 32.400.000 in de financiering. De regering is van plan om de code te publiceren, zodat ontwikkelaars om nieuwe registratie software te bouwen.

AU $ 6,7 miljoen zal worden geïnvesteerd in drie jaar tot computers, printers en toegang tot internet te bieden aan kinderen en volwassenen die leven in 75 afgelegen inheemse gemeenschappen in Australië. De financiering zal worden doorgestuurd vanuit de inheemse Advancement strategie.

AU $ 12,9 miljoen zal ook meer dan vier jaar worden toegekend voor het ministerie van Financiën om veilig netwerk apparatuur te installeren en veilige draadloze infrastructuur in electoraat kantoren en Commonwealth Parlementaire kantoren aan te sluiten op de parlementaire Computing Network.

De regering heeft toegewezen AU $ 700.000 in 2015-16 tot CrimTrac voor de ontwikkeling van haar Biometrics Identification Services systeem business case. Het systeem zal uiteindelijk vervangen CrimTrac geautomatiseerde vingerafdruk ID-systeem.

De Australische regering investeert ook in een Central Business Management Platform, maar heeft de financiering van het platform niet vrijgegeven vanwege commerciële redenen van vertrouwelijkheid.

Minister van Handel Andrew Robb kondigde ook plannen om een ​​”online dashboard portal” te ontwikkelen voor bedrijven om te gebruiken om beslissingen te nemen over hoe om internationaal handel te maken.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal