AWS voegt RDS Cross-Region kopieerservice in het zog van de natuurrampen

LAS VEGAS — Amazon CTO Verner Vogels had veel liefde en lof te loven via cloud klanten bij AWS re: Invent 2013 op donderdag, maar hij had ook een stuk van de achtersteven, gedegen advies: Gebruik meerdere beschikbaarheid zones.

Meer van AWS re: Invent 2014

AWS pakt relationele DB; AWS:? Met 1.000.000 actieve klanten, we zijn je stack; Major GitHub update past haar Enterprise product op AWS; Kan alles draaien op AWS; Beveiligingsleveranciers uitrollen AWS producten, pitch extra bescherming; Vogels benadrukt ecosysteem ; AWS verdubbelt neer op Docker

“Er is een reden waarom we deze, en ze zijn niet alleen voor de schaal,” merkte Vogels, de voortzetting van dat het hebben van meerdere regio’s over de hele wereld is er om klanten in staat te stellen een betrouwbare, goed presterende applicaties te bouwen.

In het kielzog van een groot aantal schadelijke natuurrampen in de afgelopen jaren, Vogels beweerde dat AWS is proberen om het gemakkelijker te configureren en implementeren replica’s over geografische regio’s om ervoor te zorgen gegevens back-up en apps te blijven online.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Vogels benadrukt hoe AWS verschoven middelen rond in het kielzog van de 2011 aardbeving en tsunami in Japan, maar het probleem trok veel meer aandacht te midden van Sandy afgelopen najaar. Slechts één van de vele gebieden links in het zog van de superstorm was Lower Manhattan, waar de zware regenval overstroomde veel van de datacenters ondergebracht in de buurt van de rivier de Hudson.

Om dingen te rollen, Amazon’s cloud-gebaseerde data warehouse dienst Redshift sluit zich aan bij de groep van de volledige stack applicatieomgevingen klaar voor automatische herstel te krijgen.

AWS introduceerde Amazon RDS Cross-Region lezen Replica’s, gepland om online te gaan voor het einde van 2013.

Klanten kunnen kiezen uit de tweede gewenste regio van de negen AWS momenteel onderhoudt en geef vervolgens de gewenste bewaartermijn. Zodra dat is geconfigureerd, zal Redshift beginnen met het verzenden snapshots naar de tweede regio.

Afbeelding via de Amazon Web Services blog

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen