Apple Pay gaat naar China met UnionPay partnerschap

Apple heeft een nieuw partnerschap met China UnionPay onthuld aan zijn mobiele payment service te bieden in de Chinese markt.

De overeenkomst zou toestaan ​​UnionPay kaarthouders hun bankkaarten aan Apple betalen toe te voegen aan hun verschillende Apple-apparaten, het Amerikaanse bedrijf zei in een verklaring vrijdag.

China UnionPay is de enige bank organisatie bevoegd om kaarten voor gebruik in China af te geven en opereert onder de goedkeuring van de centrale bank van het land, People’s Bank of China.

Eddy Cue, senior vice president van internet software en diensten van Apple, zei: “China is een zeer belangrijke markt voor Apple en China UnionPay, en steun van 15 van China’s grootste banken, gebruikers zullen binnenkort een handige, privé en veilig betalen ervaring.”

Volgens Apple werd zijn mobiele betalingsdienst gepland om beschikbaar te UnionPay kaarthouders zijn in het begin van 2016, na de Chinese toezichthouders de vereiste tests en certificering had voltooid om de dienst voldaan lokale mobiele betalingen en financiële industrie normen.

UnionPay heeft meer dan 5 miljard kaarten lokaal en in het buitenland uitgegeven.

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

India ‘anti-koloniale’ om zijn economische nadeel: Marc Andreessen in onsamenhangend Twitter rant; LG Pay zal een no show op MWC: Rapport; Singtel krimpt nettowinst met SG $ 16m; Facebook terugtrekt Gratis Basics project in India, Samsung te voorzien de openbare veiligheid netwerk in Zuid-Korea

In de nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; mobiliteit; In nieuwe beweging, zal Apple niet opening onthullen weekend iPhone 7 verkoop, mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: een betere Wi-Fi bellen ervaring