12 mega cleantech financiering staatsgrepen

Ik hou van het lezen van de kwartaal- en jaarcijfers bijhouden rapporten over de cleantech investeringen van de Cleantech Group, omdat ze een wegwijzer voor een aantal van de bedrijven en sectoren die ik zeer nauw moeten volgen.

Het onderzoeksbureau’s ultimo verslag voor 2011 bevestigt mijn gevoel dat de energie-efficiëntie blijft een belangrijk thema voor de komende 12 maanden. De sector was de tweede grootste categorie van de cleantech of groene technologie vorig jaar, goed voor $ 1460000000 van de naar schatting $ 8990000000 dat Cleantech Group rapporteert in durfkapitaal en bedrijfsinvesteringen. De sector ook goed voor het hoogste aantal deals, met een totaal van 150 financiering rondes.

By the way, ook al was 2011 een moeilijk jaar voor cleantech investeringen, was er nog 13 procent meer geld uitgegeven vorig jaar dan in 2010. Welke bedrijven waren de grootste begunstigden? Cleantech Group is goed genoeg om een ​​lijst van de grootste transacties in de vier cleantech categorieën die erop volgt (zonne-energie, energie-efficiëntie, Transport, biobrandstoffen en biomaterialen) bieden geweest. Hier is de 12 grootste deals, in dalende volgorde van grootte.

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

? NAB, Westpac-backed Australian startup lanceert Open Data Marketplace

Veiligheid; Het Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank shuffle tech executive dek, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld; Big Data Analytics;? NAB, Westpac-backed Australian startup lanceert Open Data Marketplace