Het ontwerpen van Tomorrow’s Applications Today

Is er echt geen punt in de ontwikkeling van uw eigen applicaties niet meer? De groei van de verticale oplossingen is fenomenaal. Zo wordt BCC Research voorspelt dat de gezondheidszorg technologie zal meer dan het dubbele van ongeveer 11200000000 $ in 2012 tot $ 26100000000 in 2017. Dezelfde trends zijn waarneembaar in andere sectoren ook.

Of uw bedrijf actief in energie, telecommunicatie of de financiële sector, is er een heleboel goede off-the-shelf software op de markt, en de software-as-a-service is booming. Bovendien, goede ingenieurs zijn niet goedkoop, en lifecycle management kost veel tijd en inspanning. De waarheid is dat veel bedrijven waarschijnlijk niet nodig te ontwikkelen en hun eigen code te behouden.

Op hetzelfde moment, zoals we zagen in de vorige post, In Search of Innovation, een sleutel tot innovatie is respons op zakelijke eisen. En het is moeilijk om de kracht en flexibiliteit van de controle van uw eigen applicaties en deze afstemmen op de specifieke behoeften van uw klanten, leveranciers en medewerkers aan te passen.

De kritische vraag om na te denken is hoe nieuwe zakelijke applicaties te bouwen, zodat ze succesvol zal zijn als het datacenter evolueert. Er zijn een aantal overwegingen, vooral draait om snelheid en flexibiliteit.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Snelle implementatie is een must. Wanneer een bedrijf een applicatie nodig heeft, wil het meestal zo snel mogelijk. Hoe langer het duurt om uit te rollen, hoe minder totale waarde die het kan leveren. Een manier om de productie te verminderen is om ervoor te zorgen dat de infrastructuur gereed is (bijvoorbeeld door het creëren van resource pools dat alleen de druk op de knop voor de toewijzing nodig wanneer de applicatie live gaat).

Automatisering is een enabler. Een orkestratie motor kan implementatie versnellen, terwijl tegelijkertijd verminderen van de uitgeoefende kracht en de kans op menselijke fouten. Automatisering is ook van cruciaal belang voor toepassingen die moeten schalen op de vraag. Het is vaak moeilijk om de omvang van het gebruik projecteren voordat een applicatie live gaat. Soms zijn er aangename verrassingen, en de goedkeuring is veel hoger dan verwacht. Maar dit is alleen nuttig als de toepassing in staat is om de toegenomen vraag te herkennen en dienovereenkomstig te schalen door intern meer middelen als ze nodig zijn.

Boven alles, vergeet niet dat de ontwikkelomgeving moet flexibel zijn. Sommige ingenieurs kunnen een geschiedenis van het gebruik van Visual Studio, terwijl anderen hebben meer ervaring met Eclipse hebben. Cloud-diensten, zoals Windows Azure – die plugins om meerdere omgevingen te ondersteunen – geven u de ruimte om verschillende groepen van de ontwikkelaars tegemoet te komen.

Je weet ook nooit wat talen programmeurs van morgen zal verkiezen. zelfs de huidige landschap wordt gefragmenteerd met enthousiastelingen die gespecialiseerd is in C ++, C #, Java, Ruby, Python, en vele anderen. Je zou willen code te verwerven in één van deze of vinden dat ontluikende ingenieurs nog een andere taal als hun eigen hebben gekozen.

Flexibiliteit betekent ook dat client-applicaties betrouwbaar zou moeten werken op meerdere apparaten. De ontwikkelomgeving moet huisvesten smartphones, tablets, laptops en desktops met verschillende vormfactoren en hardware configuraties. Idealiter, het zal je ook toestaan ​​om de code hergebruik tussen deze doelgroepen platforms maximaliseren.

Op de server moet de toepassingen inzetbaar binnen een lokale omgeving, zoals Windows Server 2012, of in de cloud, bijvoorbeeld op het Windows Azure. In feite zou de applicaties draaien, zelfs in een uniforme exploitatie en het beheer van milieu – zoals System Center 2012 – die uw datacenter en de cloud overspant. Dit betekent het vinden van een platform dat in elk scenario is maar ook betrekking heeft op het schrijven van code die in staat om aan een gedistribueerde omgeving met een hoge mate van parallellisatie en immuniteit voor hoge latentie.

Misschien wel de meest opwindende vooruitzicht van applicaties binnen dit nieuwe paradigma ontwikkeld, is dat ze leiden tot nieuwe kansen voor application lifecycle management. Snelle implementatie en afstoten resource maakt het makkelijker om te testen en het podium diensten. Door gebruik te maken van rapid prototyping, continue integratie, en continue inzet, kan de IT-afdeling de productiviteit van ontwikkelaars te verhogen, zorgen voor nog snellere beschikbaarheid van de applicaties, en op te nemen bedrijf feedback vrijwel onmiddellijk.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren