E-mail kernsmelting schuldvorderingen hitte

Eerder deze week, Steve Linford, directeur van The Spamhaus Project, waarschuwde dat de e-mail infrastructuren waren op de rand van de afgrond als gevolg van een nieuwe worm. Hij zei dat de worm dwingt zombie-computers om spam doorsturen via e-mail servers van Internet service providers. Dit, Linford zei, is een groot probleem, want met inbegrip van ISP domeinnamen in spam blacklists zou leiden tot een enorme deel van legitieme e-mail te worden geblokkeerd.

Maar sommige antispam providers, die beweren te kunnen om het probleem op te lossen met hun producten, hebben aangevallen Linford over zijn opmerkingen.

Je rapporteert aan de woorden van de heer Linford van SpamHaus over de e-mail infrastructuur worden bedreigd en op instorten “, zegt Francois Bourdeau, directeur van marketing voor Vircom.” Ik vind dit niet erg nauwkeurig zijn. Hoewel de zombie drone probleem is zeer ernstig, er zijn oplossingen die er zijn voor ISP’s die de gevolgen van zombie-pc’s versturen van tonnen spam zal minimaliseren.

Bovendien, antispam bedrijf Postini een verklaring kritiek opmerkingen Linford’s. “Postini gelooft dat SpamHaus slecht is overdreven reageert op de recente nieuws dat sommige spam zombies nu relais spam door ISP e-mail gateways in plaats van de spam verzenden rechtstreeks aan het ontvangen van e-mailservers. Het idee dat dit maakt spam niet op te sporen is volledig ongegrond.”

Britse-based SpamHaus is een non-profit organisatie die spam bendes tracks op het internet. Het werkt nauw samen met de politie en is betrokken bij diverse gouvernementele antispam projecten over de hele wereld. Linford zei vrijdag dat veel ISPs hem contact had over het probleem te vragen om advies, en herhaalde zijn zorgen.

Dit heeft al schade aangericht, “zei Linford.” Large e-mail bedrijven kan je niet vertellen dat ze onder druk staan. Ze kunnen niet alles doen om de pers te zeggen, omdat de mensen de middelen zou vragen om e-mail te verwerken. We zien dit niet als hype.

Er zijn zeker manieren om dit te voorkomen “, voegde hij eraan toe.” We zijn net zeggen om het snel te doen. De ISP’s hebben gezegd dat dit is iets wat ze weten over. De meeste verkopers zouden zeggen: ‘Ja, ja, als u onze producten gebruiken, kunt u zich te ontdoen van het probleem.’ Maar het is niet alleen effectief om producten te kopen.

Linford opgemerkt dat verscheidene maanden, America Online als eerste ISP tot een toename van spam door deze truc melden.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren, Kunstmatige Intelligentie, Nvidia biedt tot AI supercomputer voor non-profit onderzoek

Enkele van de grootste Amerikaanse Internet providers hebben erkend dat het probleem is een probleem, hoewel ze erop aandringen dat e-mail niet op het punt van kernsmelting. Veel ISP’s hebben open relay-poorten, zoals poort 25, geblokkeerd om buitengesloten spammers uit de verspreiding van berichten van-huis bediende servers. Het blok heeft geholpen een aantal breedband providers beperken de output van zombie spam, en sommigen hebben de nieuwe vorm van malware nemen vorm opgemerkt.

Dan Ilett van de website UK gemeld uit Londen. Deze website News.com Jim Hu bijgedragen aan dit rapport.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Nvidia biedt tot AI supercomputer voor non-profit onderzoek