Citrix is ​​gericht op aan haar mobiel, cloud spel

Citrix heeft afgerond zijn mobiele software portfolio met één oog op IT-management beleid en de andere op enablement.

Tot op heden heeft Citrix gericht op het mogelijk maken zakelijke apps, zodat ze kunnen worden gebruikt op tablets en smartphones via de ontvanger software. Op woensdag is het bedrijf verhuisd naar de inspanningen om die apps leveren via winkelpuien en gecentraliseerde gereedschappen versterken.

Op haar Synergy-conferentie in San Francisco, Citrix afgerond van haar portfolio met de volgende

Afzonderlijk, Citrix versterkt ook zijn cloud-portfolio. Ten eerste, het bedrijf overgenomen Virtual Computer, een startup gericht op thin clients. Met die aankondiging, Citrix lanceerde ook XenClient Enterprise voor zijn desktopvirtualisatie portfolio.

ShareFile, een cloud-based file sharing service, is bedoeld om gegevens aan de werknemers te volgen op elk apparaat. Deze dienst, die eruit ziet als een Dropbox concurrent, zal beschikken over ShareFile StorageZones en worden aangesloten op Citrix Receiver. StorageZone s picks data en slaat ze op private of publieke clouds, afhankelijk van de veiligheidseisen. VMware heeft onlangs een soortgelijke inspanning gelanceerd;. Een poging om Windows zakelijke toepassingen te nemen en om te zetten in cloud-diensten vanuit datacenters. Citrix zei de inspanning zal draaien rond een nieuwe optie RemotePC;. Een storefront die gericht is op zakelijke apps leveren via een centrale markt die wordt beheerd door de onderneming. Gebruikers krijgen toegang tot self-service, maar onder zakelijke IT-beleid;. GoToMeeting HDFaces voor de iPad als GoToAssist voor mobiele apparaten. Het doel voor Citrix is ​​om de collaboration tools te duwen op de mobiele front.

Een inspanning genaamd Project Avalon ook werd aangekondigd. Het plan is om Windows-applicaties te leveren als een wolk service.cquired Virtual Computer, een startup gericht op thin clients. Met die aankondiging, Citrix lanceerde ook XenClient Enterprise voor zijn desktopvirtualisatie portfolio.

Citrix uitgerold ook CloudPlatform, een platform as a service plan gebouwd op CloudStack van het bedrijf, en de toegevoegde NetScaler 10 tot Amazon Web Services.

: Citrix berijdt desktopvirtualisatie golf aangezien de groei aantrekt

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie