Cisco updates beveiligingsproducten

Cisco Systems kondigde een aantal verbeteringen aan de veiligheid portfolio op de RSA Show in San Francisco op dinsdag. De nieuwe producten en functies maken deel uit van Self-Defending Network security strategie van Cisco’s, die geacht wordt te helpen klanten te beheren en het inperken van risico’s in hun netwerken.

Zoals eerder gemeld, de nieuwe functies passen in drie belangrijke gebieden: Anti-X afweer, welke technieken gebruikt om te voorkomen en te reageren op bedreigingen van het netwerk zijn, applicatiebeveiliging, technologie├źn die applicatie-niveau toegangscontroles, software inspectie en policy enforcement te verstrekken; en het netwerk controle en beheersing, technologie die auditing en correlatie functies bevat om het netwerk te verbeteren.

Cisco koopt container startup ContainerX

De tech erfenis van de Olympische Spelen in Rio

? Networking, Cisco koopt container startup ContainerX; Innovatie; De tech erfenis van de Olympische Spelen van Rio, internet van de dingen; Cisco zal 5.500 banen te schrappen in de nieuwste herstructureringen; netwerken; Cisco om bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport

Cisco zal snijden 5.500 banen in de nieuwste herstructurering

? Cisco te bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport