BBM voor Android en iOS uitgebracht, zich aanmelden voor de wachtrij nu

BlackBerry heeft geplaagd de lancering van BBM voor iOS en Android nu al een tijdje en vandaag is release dag, zoals vermeld op blog BlackBerry’s. Ook al heb je het kan downloaden naar uw apparaat, kunt u niet gebruiken gewoon nog niet.

BB10 op de Z10 maakt me een BlackBerry fan weer; BlackBerry Q10: hardware QWERTY en een lange levensduur van de batterij hebben een plaats in mobiel; BlackBerry BBM op iOS en Android te lanceren deze zomer; Gebruikers gaan wild voor BBM voor Android, zegt BlackBerry

Ik heb genoten van het gebruik van de, BlackBerry Q10, en zelfs de, Z10, maar hebben nog steeds slechts ongeveer vijf BBM vrienden op de BlackBerry-platform. Dat gezegd hebbende, ik verfrist de Google Play BBM voor Android pagina totdat ik in staat om het te downloaden op mijn berichtje 3 was.

Het installeren en vervolgens de lancering van BBM voor Android wordt steeds je in de rij zodra u uw e-mailadres in te voeren. Ik heb in de rij voor ongeveer een uur en hebben geen idee toen ik de e-mail geeft me toegang tot BBM, dus ik kan niet praten over mijn ervaringen met de app te krijgen.

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

De grotere vraag voor mij is, zal ik eindelijk meer dan vijf vrienden op BBM? Als ik dat doe, het is zeker dat die vrienden het niet draaien op BlackBerry hardware.

 dekking

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar