Autodesk bolsters Forge platform met nieuwe developer APIs

Autodesk is druk bezig de versterking van zijn cloud en hardware portefeuilles in de afgelopen jaren als het werkt om de ontwikkeling van cloud-gebaseerde technologieën en ontwikkelingen in de 3D-printtechnologie brandstof.

Apple lanceert iPhone 7:? Een brug apparaat voor het 10-jarig jubileum iPhone in 2017, Apple heeft tot doel Apple Watch aantrekkelijker te maken; iPhone 7 en iPhone 7 Plus: Nieuwe functies hoogtepunten; Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

Te dien einde, het ontwerp softwaremaker kondigde vandaag aan een aantal belangrijke updates voor zijn cloud-gebaseerde platform Forge evenals de belangrijkste investeringen in drie startups via de $ 100.000.000 Forge Fund.

Autodesk eerst de Forge Platform-as-a-Service met vorig jaar gelanceerd in een poging om ontwikkelaars die applicaties en diensten met behulp van API’s en SDK’s Autodesk konden bouwen trekken. Sinds haar oprichting, Autodesk, zegt de Forge programma ontwikkelaars aangetrokken over de architectuur, engineering, bouw en de verwerkende industrie, evenals de opkomende gebieden zoals AR, additive manufacturing en internet van de dingen.

Internet of Things, Qualcomm, AT & T om te testen hoe drones 4G LTE-netwerken kan gebruiken, internet van de dingen;? Internet van de dingen;; Australische regering om de Britse standaard voor smart-city planning hefboomwerking ivd LoRaWAN netwerk gaat live in Sydney, Cloud, Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken

Autodesk lanceerde toen de $ 100.000.000 Forge Fonds aan de ontwikkelaar basis nog verder en verder te groeien “de toekomst van hoe de dingen zijn ontworpen, gemaakt en gebruikt.”

De Bay Area gevestigde bedrijf is nu het bijwerken van de Forge platform met nieuwe instrumenten voor de data management, 3D-printing en het model bekijken, design automation, en het model verwerkt. De update bevat ook de release van drie nieuwe API’s; Data Management API, Model Afgeleide API, en de 3D-Print API.

Aan de investering kant, heeft Autodesk’s Forge Fund een 3D-robotica drone bedrijf, een on-demand productie platform en een SaaS-platform voor het ontwikkelen van slimme apparaten aangesloten op het internet der dingen gesteund.

Met deze investering, zal 3D Robotics (3DR) de Forge platform te gebruiken om een ​​antenne data en analytics platform voor enterprise veldwerkers te ontwikkelen. MakeTime, de on-demand productie platform, zal Forge gebruiken om ontwerpers te verbinden met een virtuele winkel van schaalbare CNC-bewerkingscentrum en de productie. En ten slotte, zal SaaS startup Seebo Forge gebruiken om Autodesk ontwerp apps verbinden met andere ivd platforms.

“We zien Forge gebruikt om de toekomst van het maken van dingen voor een verscheidenheid aan toepassingen, variërend van een deel inspectie om sub-zee landmeten, het beheren van mijnen met drones te draaien kostenraming in een concurrentievoordeel te drijven, en het bouwen van online ontwerp en de fabricage diensten en veel, veel meer “, zegt Amar Hanspal, SVP van producten bij Autodesk, in een verklaring.

Qualcomm, AT & T om te testen hoe drones 4G LTE-netwerken kunnen gebruik maken van

? Australische regering om de Britse standaard voor smart-city planning hefboomwerking

Ivd LoRaWAN netwerk gaat live in Sydney

Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken