Apple iLife ’11 weeskinderen PowerPC Macs

De klok blijft tikken voor Macs gebaseerd op PowerPC-processors als Apple’s onlangs vrijgegeven iLife ’11 content-creatie suite is alleen Intel-nu.

De hardware en de systeemeisen van de update worden beschreven in iLife ’11: Systeemvereisten steun noot. Het eerste item in de lijst is een Mac-computer met een Intel-processor.

Voor zover ik weet, de laatste PowerPC Mac geleverd in de zomer van 2006. Dat is de oude geschiedenis in de computer generaties, hoewel veel van deze machines zijn nog steeds weg te werken.

Er zijn een aantal andere waarschuwingen in de iLife ’11 hardware-afdeling. De software vereist 1 GB RAM-geheugen, dat was geen probleem, ook al vele vroege Intel machines geleverd met slechts 512 MB RAM-geheugen zou moeten zijn. Als ze nog steeds actief zijn (en de meeste zijn), moeten de meeste zijn opgewaardeerd.

Andere items in de hardware lijst zijn raadselachtiger.

Bijvoorbeeld, er is een item dat zegt dat de Learn to Play functie in GarageBand vereist een “Intel Core Duo-processor of beter.” Voor zover ik weet, zijn er geen Macs met “minder dan” een Intel Core Duo, die werd gebruikt in de eerste generatie van MacBooks, MacBook Pro, Mac mini en iMacs dat was Intel-fanaten. Misschien bedoelen ze Intel Core 2 Duo?

Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s

Visie en neurale netwerken te rijden vraag naar krachtigere chips

Processors; Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s, processors, Visie en neurale netwerken te rijden vraag naar krachtigere chips; Data Centers; Nvidia lanceert virtuele GPU bewaking, analyse, hardware, AMD slaat terug tegen Intel dominantie met Zen

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

AMD slaat terug tegen Intel dominantie met Zen