Amazon Kindle Fire klaar om No. 2 in tabletten, zegt ChangeWave

Amazon’s Kindle Fire is klaar om de nummer 2 tablet voor vakantie shoppers met 22 procent van de consumenten zeggen dat ze van plan om de $ 199-apparaat te kopen. Apple’s iPad heeft nog steeds de nummer 1 plek, aldus ChangeWave Research.

ChangeWave, een divisie van de 451 Group, zei 65 procent van de consumenten van plan het kopen van Apple’s iPad, maar nu is er een solide No. 2. In een verklaring, ChangeWave maakte de volgende punten op basis van de enquĂȘte van 3043 Noord-Amerikaanse consumenten

ChangeWave de bevindingen van een back-up van de anekdotische interesse ik zie. Als de Kindle Fire komt in een gesprek, heeft bijna iedereen in mijn buurt wilden het uit te proberen. De ROI zaak is simpel: Deze ouders willen een tablet die is goedkoop en kan app te spelen voor de kinderen. En als je twee kinderen, kunt u kopen twee Fires voor de kosten van een iPad en bespaar jezelf wat scheidsrechters. Een ander voordeel: je echt niet wilt junior laten vallen van uw iPad in het toilet heb je?

Terwijl de wereld kijkt iPhone 7, Apple werkt stilletjes iPad range

Apple iPhone 7 evenement: Door de nummers

Hoe om te kijken naar de iPhone van Apple event vandaag live

Bye, bye rotte apps: Apple is gericht op het schoonmaken van de App Store

Amazon gaat om zich te wreken op andere tablet-fabrikanten zoals Motorola, RIM, Dell, HP en Toshiba. Deze leveranciers hebben nauwelijks Garner geen aandacht van de consument;. De Samsung Galaxy Tab is met 4 procent van de consumenten aangehaald;. 5 procent van de consumenten zegt dat ze zeer waarschijnlijk de Kindle Fire te kopen. Een andere 12 procent zeggen dat ze een beetje te verwachten is;. Apple moet wel goed — 74 procent van de iPad eigenaren zeggen dat ze zijn zeer tevreden met het apparaat.

Hoe kunt u uw Kindle Fire uit elkaar te halen (video); Amazon Kindle Fire vs. B & N Nook Tablet: Is er een duidelijke winnaar? (Review), Amazon’s Kindle Fire: De tablet Volkswagen ogenblik; Amazon Kindle Fire: veel opener dan ik dacht, 7 redenen waarom de Kindle Fire is beter dan de iPad, Amazon’s Kindle Fire: Snappy consumptie, impulsaankoop apparaat

Hardware; Terwijl de wereld kijkt iPhone 7, Apple werkt stilletjes iPad range, Apple, Apple iPhone 7 evenement: Door de nummers, Apple, Hoe om te kijken naar de iPhone van Apple event vandaag leven, Apple, Bye, bye rotte apps: Apple is gericht op het schoonmaken van de App Store