Kan HP maakt WebOS relevant?

Hewlett-Packard op 9 februari wordt algemeen verwacht dat webOS tabletten en een nieuwe Pre smartphone debuut. De grote vraag is of HP webOS voor ontwikkelaars en consumenten relevant te maken.

Carriers al ondersteunen vier grote mobiele OS platformen — Apple’s iOS, Google’s Android, Microsoft’s Windows Phone 7 en Research in Motion BlackBerry-platform is. Drager zijn echt te verzamelen rondom het webOS;? WebOS ontbreekt de ondersteuning voor ontwikkelaars van iOS en Android;. Consumenten zijn waarschijnlijk dubieus op het webOS te wijten aan gebrek aan blootstelling (behalve voor mensen die de Palm Pre gekocht) .; Het is onwaarschijnlijk dat HP in staat zal zijn om Apple te onderbieden op tablet prijsstelling.

Volgens analisten, HP’s webOS heeft een zware klim vooruit. Onder de uitdagingen

Deutsche Bank-analist Chris Whitmore benadrukt de webOS uitdaging

Laptops, Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafels, mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, laptops, Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop , Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Wij geloven dat HP heeft een enorme berg te beklimmen in termen van de kloof achter Apple iOS en Android en steeds een relevante platform. Zoals hieronder aangegeven, Apple en Google hebben een enorm concurrentievoordeel op het gebied van ondersteuning voor ontwikkelaars, aantal beschikbare apps op het platform, App en Developer inkomsten en downloads. Verder zal de prijzen van HP’s hardware van het grootste belang zijn zoals HP loopt de fijne lijn tussen de winstgevendheid ten opzichte van het aandeel als de noodzaak om een ​​positie in de snel groeiende tablet markt te krijgen, maar toch ontbreekt Apple’s schaal ARM en NAND (we denken dat HP moet onderbieden Apple op de prijs). Daarnaast worden grote carriers zoals AT & T en Verizon al ondersteuning voor maximaal 4 smartphone-platforms (iOS, Android, Windows 7 en RIMM). Is er echt ruimte voor een 5e mobiele OS platform in de reclame, service en ondersteuning budgetten vervoerders?

Grafisch is de webOS uitdaging ziet er als volgt uit

Inderdaad, er zijn een schare van uitdagingen voor de webOS. Kijk voor HP om zijn schaal inspannen om concurrerende prijzen aan te bieden. Het is onduidelijk of HP heeft de wil om te onderbieden op de prijsvorming in de naam van het marktaandeel. Kan de webOS zijn weer cutting edge?

Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafelen

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare