EMC legt uit honderden, ontkent zaken neergang

De ontslagen, die het bedrijf niet publiekelijk heeft aangekondigd, bedraagt ​​minder, dan 3 procent van EMC’s 24.000 werknemers, aldus functionarissen van het bedrijf. De verhuizing, komt als een aantal andere high-tech problemen zijn het verminderen van hun werk, krachten in kostenbesparende inspanningen.

. Maar EMC, van Hopkinton, Mass, zei zijn; verlagingen maakten deel uit van een harde jaarlijkse-review; proces afdelingshoofden en waren gebaseerd, uitsluitend op individuele prestaties. EMC gesneden; ongeveer 10 procent van de beroepsbevolking in 1995 als onderdeel van hetzelfde review systeem.

Het bedrijf zei dat de ontslagen niet een weerspiegeling van een bedrijf neergang.

We hebben laten mensen gaan die niet wat we nu nodig hebben “, aldus EMC;. Woordvoerder Mark Fredrickson” Het is niet gedaan om kosten of te verlagen;. Head count “Hij voegde eraan toe dat EMC nog steeds van plan om toe te voegen 7000 haar werkzaamheden; kracht dit jaar en herhaalde de voorspelling van het bedrijf dat de omzet 2001 zal 35 procent stijgen tot $ 12000000000 –Jerry Guidera, WSJ Interactive Edition.

Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord

VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten

Opslag ziet er naar binnen: actie van vandaag is in de server, niet op de SAN

EMC Q2 verkoop platte voorsprong op Dell fusie stemming

Wolk, Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord; Virtualization; VMware bolsters vSphere, updates Horizon, Workspace ONE producten, opslag, Opslag ziet er naar binnen: actie van vandaag is in de server, niet op de SAN, Storage; EMC Q2 verkoop flat vooruit Dell fusie stemming