DIY-IT Project: 3D printen ontdekking serie

3D printen wordt steeds betaalbaar en eenvoudig genoeg om te gebruiken dat wij verwachten dat de toenemende adoptie onder eindgebruikers, kleine bedrijven en creatieve professionals te zien. In onze 3D Printing Discovery Series, gaan we de handen op en, samen leren, beginnen met het gebruik, het ontwerpen en het creëren van 3D-printen.

Artikelen zijn geplaatst nieuwste eerst, dus als je net begint, te lezen van onder naar boven.

Voel je vrij om bookmark van deze pagina. Meer artikelen worden altijd toegevoegd. Nu gaan er en iets groots te maken!

U kunt mijn project updates van dag tot dag te volgen op social media. Zorg ervoor dat u om mij te volgen op Twitter op @DavidGewirtz op Facebook op Facebook.com/DavidGewirtz, op Instagram op Instagram.com/DavidGewirtz, en op YouTube op YouTube.com/DavidGewirtzTV.

Braziliaanse Paralympians profiteren van technologische innovatie

3D-printer sound test: Welke machine is rustig genoeg voor het kantoor?

HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten

Stratasys partners met Siemens, Ford, Boeing

3D-printer sound test: Welke machine is rustig genoeg voor het kantoor; 3D printing handen op:? Sommige fascinerende Jedi-niveau PLA filament geheimen; MOD-t eerste blik: een low-cost 3D-printer geschikt voor kantoor of thuis; 3D printing handen op: een zaak en camera om Raspberry Pi en LulzBot Mini toevoegen; Hoe maak je een-smartphone gecontroleerde hersenen toe te voegen aan uw 3D-printer voor ongeveer vijftig dollar; Quick intro: handleiding een nieuwkomer op de Raspberry Pi; 3D printing handen op: Kennismaking met de LulzBot Mini multi-filament printer; 3D printing handen op: een audio-console voor de Broadband Studio aanpassen; Thuis fabriek: Short-run vervaardigen met je 3D-printer; 3D printing piraten: Wanneer eBay dieven winst uit je werk, als je kunt doen PowerPoint, kunt u 3D-ontwerp te doen, 3D printing handen op: poging om een ​​NASA-sleutel af te drukken; 3D printing handen op: Hoe kunt u uw eerste 3D-project te ontwerpen zonder tranen; 3D printing handen op: Hoe gemakkelijk objecten aan te passen aan de exacte grootte u nodig hebben; 3D printing handen op: Lessen geleerd van mijn eerste grote project; eerste blik: MakerBot introduceert Smart Extruder + (en het is erg mooi); 20 Star Wars goodies u kunt downloaden en nu 3D printen; 3D printing handen op: downloaden en printen lichamelijke objecten uit het internet; 3D printing handen op: aan de slag met mijn desktop MakerBot; 3D printing zal enorm zijn, in de meest saaie en fascinerende manieren denkbaar

Innovatie; Braziliaanse Paralympians profiteren van technologische innovatie, 3D Printing; 3D-printer sound test: Welke machine is rustig genoeg voor het kantoor, hardware, HP’s Q3 beats schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten; 3D Printing; Stratasys partners met Siemens, Ford , Boeing