Cloud backup service beschermt Salesforce.com, Google Apps-gegevens

Zelfs als uw kleine onderneming is toekomstgericht denken genoeg om te investeren in regelmatig back-ups van documenten, instellingen van de server en andere belangrijke digitale informatie, is het goed de dossiers en gegevens die zijn opgeslagen in de cloud-applicaties te beschermen?

Dat is de vraag door Backupify, een cloud back-up en archivering service die bedrijven helpt de bescherming van de gegevens die worden verzameld in cloud-toepassingen zoals Salesforce.com of Google Apps aangepakt.

Backupify biedt een eenvoudige interface (zoals hieronder) dagelijks files automatiseren cloud accounts met die diensten. Het kost $ 3 per stoel per maand voor Google Apps en Gmail, en $ 5 per stoel per maand voor Salesforce.com – of u kunt investeren in de prijsvorming op basis van de hoeveelheid opslagruimte wordt gebruikt, zegt Rob mei, CEO en medeoprichter van de Cambridge, Mass . gevestigde bedrijf.

“Wij denken dat de hele stack zal verplaatsen naar de cloud en alles zal daarheen te verhuizen als gevolg”, aldus May.

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Er zijn momenteel meer dan 5.000 bedrijven die gebruik maken van de service.

Backup alternatieven voor Salesforce.com of Google Apps hebben de neiging behoorlijk handleiding te zijn op dit moment, zei Steven Ley, hoofd digitale bureau voor de openbare radiozender KDHX, die een enorme hoeveelheid multimedia data en klantgegevens beheert over zijn on-premise en cloud-infrastructuur.

Het station blijft ongeveer 40.000 klantprofielen in Salesforce.com, die nu volledig is back-up van Amazon Web Services dagelijks gebruik Backupify, zei hij.

“We waren echt op zoek naar iets vertrouwd met een laag administratie en lage kosten om in te springen. Dit geeft ons enige zekerheid en is een belangrijk onderdeel van onze business continuity plan,” Ley toegevoegd. (Omdat het een non-profit, ontvangt KDHX een Backupify korting.)

Het kostte de radio twee tot drie dagen om de eerste volledige back-up te voltooien van haar Salesforce.com gegevens; dat was meer te wijten aan beperkingen opgelegd door de cloud service provider (die het aantal API-aanroepen die gemaakt kunnen worden in een bepaald tijdsbestek beperkt) dan zijn eventuele beperkingen door Backupify, zei hij. KDHX wordt ook back-up van zijn bestanden in Google Apps, inclusief gedeelde documenten, agenda’s en contacten.

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen