China: IT Salaris Benchmark 2012

de website Asia voerde een online enquête tussen maart 2011 en maart 2012 te kijken naar de pay-pakketten Azië IT-professionals kregen en de bijbehorende trends in de markt.

De studie ondervraagden een totaal van 945 respondenten uit verschillende job functies, variërend van de beheerders en de ondersteuning van IT-management en de ontwikkeling van systemen, en in zeven Aziatische economieën: China, Hong Kong, India, Indonesië, Maleisië, de Filippijnen en Thailand.

China heeft bijgedragen 104 respondenten van de enquête. Van deze, 35 van hen had minder dan 5 jaar werkervaring, terwijl 50 was tussen de 5 en 10 jaar en 19 hebben gewerkt voor meer dan 10 jaar in de industrie.

Project management executives in de sector van media, marketing en verkoop te verdienen het meest onder hun leeftijdsgenoten met een gemiddeld jaarsalaris van 250.000 yuan. Dit werd gevolgd door die in IT-beheer binnen de sector IT, internet en telecom bij 210.528 yuan.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

In de volgende grafieken, RBM geeft de Chinese yuan.

Selecteer land naar gerelateerde salaris cijfers te bekijken.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen