CES 2016: HP Inc onthult nieuwste generatie slimline EliteBooks

De BYOD trend in de afgelopen jaren is een wake-up call voor de fabrikanten van zakelijke notebooks, die zich hebben gerealiseerd dat ongeïnspireerde corporate kwestie laptops vaak in het voordeel van meer dwingende apparaten zullen worden omzeild door medewerkers geweest. HP Inc’s nieuwe EliteBook Folio G1 is een goed voorbeeld. Volgens het bedrijf, deze slanke, elegante, aluminium-chassis 12,5-inch notebook brengt “premium design van de consument in een commercial-grade apparaat”. Het doel is om de consument-niveau geloofwaardigheid en bruikbaarheid te combineren met IT-vriendelijke veiligheid, betrouwbaarheid en beheersbaarheid.

HP’s 12,5-inch EliteBook Folio is het bedrijf de dunste business-class notebook tot nu toe, op 12.4mm dik.

Gebouwd rond een alle-Aluminium CNC-cut chassis, de EliteBook Folio meet slechts 12.4mm dik en weegt minder dan een kilo, waardoor het HP’s meest gestroomlijnde business-class notebook tot nu toe. Het metalen chassis is niet alleen voor de show: alle EliteBooks zijn ontworpen om militaire standaarden (MIL-STD 810G) robuustheid testen passeren.

Het scherm opent naar 180 graden op de ‘piano scharnier’. Er zijn twee USB-C-poorten aan de rechterrand.

De 12.5in. het scherm van 180 graden ‘piano scharnier’ kan de Folio plat te openen op een bureau, maar er is geen multi-mode mogelijkheden zoals te zien in 360-graden-scharnierende apparaten. De edge-to-edge glazen display wordt geleverd in full-HD non-touch, full-HD touch en 4k (UHD) varianten, waarbij de laatste met een indrukwekkend 352ppi pixeldichtheid en het ondersteunen van 95 procent van de Adobe RGB kleurbereik.

Deze website hands-on: HP EliteBook Folio G1 kan de pro-level 12-inch laptop die u voor ogen hebt te zijn

De EliteBook Folio, die wordt geleverd met Windows 10 Pro, maakt gebruik van Intel’s 6-generatie Core-M vPro processors, waarvan een laag stroomverbruik maakt het mogelijk zonder ventilator werking en helpt in de richting van een geclaimde batterijduur van 10 uur.

Verbindingen zijn minimaal, maar helemaal up-to-date, in de vorm van twee USB-poorten C met Thunderbolt 3 ondersteuning. Een optionele USB-C Travel Dock zal beschikbaar zijn dichter bij de Folio lancering maart zijn, het verstrekken van extra poorten.

De EliteBook Folio’s van Bang & Olufsen-tuned audio-subsysteem kan de notebook om te worden gebruikt als een groep speakerphone.

HP is erop gebrand om de EliteBook Folio’s samenwerking geloofsbrieven, die dual-array microfoons met noise-cancelling-software en een Bang & Olufsen-tuned 4-speakersysteem waarmee de notebook te gebruiken als een groep speakerphone zijn stress. Volgens HP, de luidsprekers van de Folio’s leveren 40 procent meer volume dan de vorige business-class-apparaten. Er zijn ook speciale samenwerking toetsen – met inbegrip van call geluid inschakelen / uitschakelen en een kalender sleutel – op de HP Premium Keyboard.

Beveiligingsfuncties bevatten HP Client Security Software Suite, gecertificeerd TPM, HP SureStart (bescherming BIOS-niveau) en een optionele vingerafdruklezer. Beheertools beschikbaar van HP onder TouchPoint Manager (met software-inventarisatie en implementatie, plus patch management) en Image Assistant (aangepaste afbeelding diagnostiek, met een self-help dashboard).

De HP EliteBook Folio is naar verwachting beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk vanaf maart vanaf € 999 (ongeveer £ 733).

Het vlaggenschip EliteBook Folio wordt vergezeld door twee bijgewerkt EliteBooks: de 14-inch 1040 G3 en de 800 G3 serie, die wordt geleverd in 12,5-inch, 14-inch en 15,6-inch maten. Terwijl de EliteBook 1040 G3 gebruikt dezelfde all-aluminium chassis ontwerp als de Folio, de 800 G3 serie maakt gebruik van een nieuwe zilveren magnesium en aluminium behuizing.

De 14-inch HP EliteBook 1040 G3.

De 14-inch HP EliteBook 800 G3. Schermformaten bij 12.5in. en 15.6in. zijn ook beschikbaar in deze reeks.

Meer CES 2016

? 4 zakelijke trends om ze allemaal te regeren; Virtual reality gezichten vijf horden; Samsung Smart TV’s zullen alle compatibele worden IOT; De coolste robotica trends van CES; Meet dit jaar bizar, prachtig en slechtste tech; Zoals ivd centraal staat, wordt de veiligheid verloren in de coulissen, Hoe te domineren CES 2016

Laptops, Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafels, mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, laptops, Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop , Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

De EliteBook 1040 en EliteBook 800-serie worden geleverd met Windows 10 Pro, draaien op 6-generatie Intel Core vPro processors, en zullen naar verwachting beschikbaar zijn in het Verenigd Koninkrijk in januari vanaf £ 1000 en £ 800 respectievelijk.

HP herontwerpt haar tweede generatie Elite x2 afneembaar

Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafelen

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare