CES 2013: AQUOS LED TV portfolio Sharp’s wordt groter, slimmer

LAS VEGAS – Sharp bracht een “ga groot of ga naar huis” houding ten opzichte van de 2013 Consumer Electronics Show omdat het een schare van nieuwe LED TV onthuld in de 60-, 70- en 80-inch scherm klassen.

CES 2013 Preview: Tech bedrijven hebben niet de woonkamer bedacht nog; Winter CES 2013 is nog niet eens begonnen, maar ik ben al meer dan dat; CES 2013: AMD-aangedreven Vizio Tablet PC met Windows 8; Dear tablet leveranciers : als u een prijs niet kan aankondigen met je tablet, je dood voor ons bent; CES 2013 Preview: Tech in Transition, of As I Lay kopen; Qualcomm CEO previews CES keynote in Charlie Rose interview; CES 2013: Seagate Wireless Plus HDD vult voor de cloud voor mobiele gebruikers; Computing evolutie, ‘sensorization’ inluidt nieuwe digitale tijdperk; CES 2013 Preview: Een virtuele tour van de show, CES 2013: Seagate Wireless Plus HDD vult voor de cloud voor mobiele gebruikers; CES 2013: Nvidia Grid servers misschien niet zo opzichtig zijn, maar ze zijn krachtig; CES 2013: Roku beefs up portfolio van hardware, content provider partners; Consumentenelektronica: het is een vier-paardenrace nu; CES 2013: Wat gebeurde er op zondag; CES 2013: Linksys targets ‘slimme’ huizen met nieuwe router serie; CES 2013: de toekomst van de IT-tech industrie; Nvidia’s CES 2013 clunker: het is niet makkelijk in de omgang cloud; CES 2013: Cisco bouwt wireless home security bedieningspaneel voor AT & T

Zittend onder de 90-inch AQUOS display (aangeprezen door de fabrikant als ‘s werelds grootste LED TV “) dat Sharp debuteerde vorig jaar, alle van de nieuwe Sharp tv’s deze week het uitrollen van zijn beloofd om’ slimmer ‘te zijn.

Alle drie de klassen scherm voorzien van een aantal gemeenschappelijke kenmerken, waaronder (maar niet beperkt tot) AQUOS 1080p LED-displays, dual-core processors, ingebouwde Wi-Fi, ultra-slim frames, en Active 3D-technologie.

CES; Brandstofcellen gekomen van de leeftijd op de CES 2016; CXO; zakelijke, uitdaging tech leiders: Het vinden van innovatie die zaken; CES; Ed Bott’s Weekly Wrap: CES 2016, Cortana op Cyanogen, meer Windows 10 privacy kerfuffle, Amazon; CES 2016: Amazon Echo’s Alexa speelt een hoofdrol (en ze is zelfs daar niet)

Bovendien zijn alle van de nieuwe schermen in de 2013 AQUOS lineup zal Sharp’s SmartCentral platform, dat bestaat uit een webbrowser en ondersteuning voor Flash en HTML5-gebaseerde apps ondersteunen. De update bevat ook de mogelijkheid om schermen te splitsen voor het gelijktijdig tv-kijken en surfen op het web. Sharp neemt zijn aangesloten TV-strategie een beetje verder met een nieuwe en gratis app, Sharp Beam, waarmee gebruikers content van iOS en Android smartphones of tablets om deze tv’s.

Aan de hardware kant, zou een van de meest opmerkelijke ontwerp raakt Sharp Quattron handtekening kleur technologie, die een gele pixel op de standaard rood-groen-blauwe subpixel structuur voegt zijn. Het eindresultaat, volgens Sharp, is de levertijd van meer dan een miljard kleuren, het aanbieden van meer detail, vloeiendere lijnen, en rijkere kleuren.

Met de 80-inch klasse displays in het bijzonder, heeft Sharp een nieuwe laag genaamd “Super Bright ‘, dat is de combinatie van een intelligente contrast motor met een 50 procent helderder panel toegevoegd. Het doel is hier om Sharp’s ‘meest briljante, de meeste omgekeerd beeld ooit “te produceren zonder concessies aan de natuurlijke kleur rijkdom.

Terwijl de introductie van deze nieuwe LED TV’s vertegenwoordigen de onmiddellijke toekomst voor de visie van Sharp, de elektronicagigant bood een blik op een aantal van haar lange termijn plannen en experimenten ook.

Om te beginnen, Sharp is presentatie van twee lijnen van UltraHD televisies deze week, die meer formeel later dit jaar zal worden ingevoerd. UltraHD wordt beschouwd als de volgende-generatie HD-technologie biedt tot vier keer hogere resolutie dan 1080p displays.

Bovendien, Sharp werkt aan de implementatie van IGZO (Indium Gallium Zink Oxide) technologieën in de schermen. Net als UltraHD, is IGZO verondersteld om betere foto’s te bieden tot vier keer die van conventionele full-HD of 1080p LCD’s. IGZO maar ook gevoeliger voor aanraking en energiezuiniger.

Sharp is presentatie van een mashup van de twee met een paar van 32-inch professionele LCD-monitoren op de CES. Beide functie IGZO-technologie met UltraHD 4K × 2K resolutie (3840 × 2160 pixels).

Eén van monitoren is een touchscreen prototype, dat een 10-punts multi-touch optie ondersteunt. Dit betekent dat gebruikers meerdere touch gebaren kunt uitvoeren op het scherm in een keer, die ideaal zijn voor professionals die werken met architectonische ontwerpen, graphics en andere complexe visuele elementen zou zijn.

Dit bericht verscheen oorspronkelijk op.

 Op de website van CES 2013

Brandstofcellen gekomen van de leeftijd op de CES 2016

Zakelijke, uitdaging tech leiders: Het vinden van innovatie die zaken

Ed Bott’s Weekly Wrap: CES 2016, Cortana op Cyanogen, meer Windows 10 privacy kerfuffle

CES 2016: Amazon Echo’s Alexa speelt een hoofdrol (en ze is zelfs daar niet)