Box lanceert Accelerator te versnellen content delivery

Box heeft een data-overdracht netwerk genaamd Accelerator voor zakelijke klanten gebouwd in een verhuizing naar de inhoud sneller over de hele wereld te delen.

Box heeft negen internationale upload locaties te versnellen dienst in Europa, Australiƫ, Aziƫ en Zuid-Amerika;. Accelerator-technologie streeft naar gecodeerde inhoud te leveren sneller door het analyseren van locatie, besturingssystemen en browsers om de snelheid te optimaliseren;. Het systeem voortdurend berekent de snelste levering mechanisme .; Box stelt dat haar Accelerator-netwerk, dat gratis wordt geleverd, levert 66 procent hogere snelheden dan rivalen en gemiddelden uploads t 7MB per seconde. Box wordt in toenemende mate concurreren met typische spelers als Dropbox evenals gevestigde onderneming spelers zoals VMware. Daarnaast Salesforce is van plan een Chatterbox dienst die blijkbaar zal concurreren met Box op een bepaald niveau.

In veel opzichten lijkt Accelerator een content delivery netwerk. Het grootste verschil tussen Accelerator en een CDN is dat er geen gegevens eigenlijk op een eindpunt wordt opgeslagen.

Het is als een baby CDN “, aldus Sam Schillace, vice-president van engineering aan de Box.” Accelerator is als een CDN in dat knooppunten verhuist naar de rand en optimaliseert, maar het wordt niet caching data als een CDN. Er is geen gebruikersgegevens gehouden op de knooppunten.

Opslag; NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Box gebouwd Accelerator ongeveer 8 tot 10 weken met het oog op een mogelijke internationale klanten — 50 procent gebruik van de vennootschap — documenten en inhoud minder bandbreedte. Box Accelerator-netwerk maakt gebruik van een combinatie van eigendom van het bedrijf servers en virtuele via Amazon Web Services.

Het merendeel van de Accelerator nodes zijn Box fysieke servers, zei Schillace. Box op dit moment ten dienste van meer dan 125.000 bedrijven en 11 miljoen gebruikers. Veertig procent van het gebruik op Box is mobiel.

Hier is de voetafdruk van de negen-locatie netwerk, dat naar voren zal uitbreiden gaan.

Zoals opgemerkt, is Box Accelerator netwerk gericht op het bedrijfsleven en de zakelijke gebruikers. Het bedrijf heeft een patent aangevraagd voor zijn intelligente routing netwerk achter Accelerator.

Een van de belangrijkste punten

Een opmerkelijk punt over Accelerator is dat het niet kan verbeteren mobiele content samenwerking en levering. Gebruikers zou opmerken Accelerator verbeteringen op een tablet via Wi-Fi. Echter, netwerken zoals 3G en LTE verschillende architecturen en zou niet zoveel voordeel.

“We zouden moeten denken aan iets anders voor mobiel, maar pad optimalisatie zal helpen, maar niet zo veel,” zei Schillace.

Afzonderlijk, Box zei dat het heeft genoemd David Quantrell general manager van Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Quantrell had president van EMEA van McAfee, nu een onderdeel van Intel geweest.

; Box rolt Windows Phone app, versterkt Qualcomm banden

NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip