AT & T en T-Mobile: Een blik op de handset fallout

AT & T’s 39000000000 $ overname van T-Mobile heeft veel bewegende delen, maar één ding is zeker: Device makers zullen worden geperst als distributiekanalen naar beneden worden whittled tot twee reuzen, een No. 3 middelgrote drager en een paar kleine friet .

AT & T koopt T-Mobile, woos toezichthouders, Sprint in de problemen; AT & T koopt T-Mobile om de nieuwe top hond te creëren in de Amerikaanse draadloze, AT & T en T-Mobile Fusie: Do Bedrijven Win; AT & T koopt T-Mobile – Hoe klanten? gevoel daarover;? Can Sprint winnen toezichthouders in AT & T, T-Mobile fusie?

Vermeld in AT & T’s presentatie over de T-Mobile overname is een kleine lijn over de inrichting van de koopkracht. AT & T verwacht 3000000000 $ per jaar op te slaan na het derde jaar van de T-Mobile aankoop.

Analisten hebben geprobeerd om erachter te komen hoe de AT & T-T-Mobile deal invloed makers apparaat. Vervoerders gaan naar de keuze apparaat trimmen en dat is misschien niet een slechte zaak. Veel apparaat makers lijken op de oude General Motors met dezelfde auto’s onder drie of meer naamplaatjes. “We verwachten dat AT & T’s toegenomen koopkracht verder onder druk prijzen en brutomarges voor handset-leveranciers als de bredere Amerikaanse markt kans voor apparaat differentiatie wordt verminderd,” zei Stifel Nicolaus analist Doug Reid.

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Hier is een korte versie van hoe de drager consolidatie van invloed makers apparaat.

Apple: Het bedrijf zal waarschijnlijk ten goede komen, omdat het twee iconische apparaten — de iPhone en iPad — die in de grote vraag verkoopt. Apple zal waarschijnlijk haar waren bloot te stellen aan een groter klantenbestand eenmaal AT & T sluit de T-Mobile aankoop.

Research in Motion: Het goede nieuws voor RIM is dat AT & T is een belangrijke partner. Het slechte nieuws voor RIM is dat het een minder carrier. RIM is al vecht voor schapruimte bij Verizon Wireless. Reid ziet dat AT & T-T-Mobile deal als een licht negatief voor RIM.

HTC, Motorola Mobility en Samsung: De Android broers gaan om een ​​paar problemen. Samsung en HTC overstroming de dragers met verschillende smaken van apparaten en hebben een grote basis van de eenheden te verliezen. Motorola kan in de beste positie, zei Reid. “Wij geloven dat Motorola Mobility is beter gepositioneerd om de omzet te laten groeien vanuit een lage basis bij AT & T ten opzichte van concurrenten. AT & T en T-Mobile elk moment voeren vier Motorola smartphones (Atrix 4G, Bravo, Flipside, en Flipout voor AT & T en Cliq XT, Cliq 2 , Charm en Defy op T-Mobile), “zei Reid. Simpel gezegd, zal Motorola wind-up toe te voegen AT & T-apparaten net op tijd om ze af te snijden bij T-Mobile. Bovendien, Motorola minder verliezen.

Nokia: Vergeet niet dat grote plan om de VS binnen te vallen? De ploeteren net harder. Verizon en AT & T zijn Gaga voor Apple en Android met een vleugje RIM. Nokia zal moeten betalen up big-time voor schapruimte. Als Nokia niet kan doorbreken, zal Windows Phone 7 problemen te hebben.

Hewlett-Packard: HP’s Palm franchise is in een soortgelijke situatie aan Nokia. Zoals apparaat keuze is whittled neer, zal het veel moeilijker voor Palm om door te breken met minder distributiekanalen.

Volledige dekking

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar